Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'

El comentari d'Alessandro Lequio que enfonsa el més dèbil dels Pantoja

Alessandro Lequio no ha tingut objecció a qüestionar-ho públicament

Alessandro Lequio ha aconseguit convertir-se en col·laborador fix d'El programa de Ana Rosa per la seva vehemència en abordar tots els temes. I precisament aquesta l'ha tret aquests dies per carregar durament contra la persona més feble en aquests moments del clan Pantoja. Ens referim a Anabel, que no està en la seva millor etapa després d'haver perdut recentment el pare.

L'italià ha estat molt contundent contra ella en parlar del seu matrimoni amb Omar Sánchez.

Alessandro Lequio no es talla

L'ex d'Ana Obregón ha vist que aquesta setmana Omar ha concedit una entrevista a Lecturas amb la seva nova parella, Marina Ruiz. Entrevista en què, de manera més o menys directa, deixa en dubte la seva exdona.

Aquest tema, com no podia ser d'una altra manera, ha estat tractat a El programa de Ana Rosa, on Pepe del Real ha donat dades de la citada exclusiva. Ha relatat que l'entrevista s'havia fet abans que morís Bernardo i que la revista va decidir no publicar-la fins ara per no ferir Anabel. Sabia que ella estava patint per la situació i que no es mereixia conèixer les declaracions que li dedicava el canari.

És més, el company d'Alessandro ha explicat que, en morir el familiar de la noia, el surfista va demanar que es rebaixés el to de les coses que havia dit. No volia aprofundir en el dolor de la noia, però era massa tard, perquè la noia se'n va assabentar. Així, encara que Omar va anar al tanatori a donar-li el condol, era tard per llimar asprors i Pantoja ha deixat de seguir-lo en xarxes.

Foto d'Anabel Pantoja
Alessandro Lequio no s'ha tallat ni un pèl a l'hora de parlar d'Anabel Pantoja | Mediaset

Davant de tot el que s'ha explicat, Lequio ha decidit prendre la paraula per atacar sense pietat els que van ser marit i muller. Ha dit: «El que haurien de reconèixer d'una vegada és que el seu casament va ser una estafa. Es van casar per obligació contractual quan la relació ja estava absolutament trencada».

En aquest punt ha estat quan ha donat canya a Anabel exposant el perquè va acabar amb el seu matrimoni. Ho ha fet afirmant: «Ella no suportava que la seva parella fos famosa». A aquest darrer pensament de Lequio ha assentit, en certa manera, Marisa Martín Blázquez. Ha manifestat: «Ella no volia que sortís a la televisió perquè, d'alguna manera, volia evitar el que està passant ara».

Alessandro Lequio és conscient que el tema dona molt de joc

El 'comte' ha vist que el divorci entre Anabel i Omar dona molt de què parlar i més després de l'entrevista del surfista. Això sí, hi ha tota mena d'opinions. Alessandro ha estat testimoni que Marisa, per exemple, té clar que a Anabel li serà igual el que el seu ex hagi explicat. Sí, perquè «ella ja té la seva vida i la seva parella».

Alessandro Lequio a un photocall
Alessandro Lequio veu com l'antiga relació entre Anabel i Omar segueix donant molt de què parlar | GTRES

Tot i això, Joaquín Prat no hi ha estat d'acord. Per ell, «jo no sé si tenint en compte que ella acaba de perdre el seu pare és oportuna aquesta exclusiva. És cert que Omar té dret a parlar, perquè Anabel ho va fer d'ell a Supervivientes i no el va deixar en bon lloc, precisament, però potser no és el moment idoni».

A això ha afegit que a la neboda d'Isabel Pantoja l'afectarà l'exclusiva, més després de perdre el familiar i que aquest li hagi deixat assumptes per resoldre. Entre aquests s'ha referit que el fill no legítim de Bernardo vol ser reconegut com a tal i al 'desemparament' d'habitatge en què es troba la vídua, Junko.