Franciso Rivera durante el evento 'Guadalquivir Gin' en Madrid. Martes, 12 de noviembre de 2019

El que ha fet Fran Rivera en ple coronavirus i ha indignat als seus companys

L'actitud del destre va ser recriminada pels seus companys d''Espejo Público'

Fran Rivera va ser un dels primers a adonar-se que el  coronavirus estava a punt d'arribar al nostre país de forma irremeiable i causant un gran nombre de víctimes. Les seves declaracions als mitjans el passat febrer van fer que molts el titllessin d'alarmista però per desgràcia, el torero tenia raó.

En una de les seves últimes intervencions a 'Espejo Público' es va mostrar molt preocupat per l'avanç del virus, i temia pel risc que podria córrer la seva família. Ara, amb el pas el temps, sembla que el col·laborador ja no se sent tan atemorit, i ha arribat a admetre que no compleix amb la distància de seguretat quan es troba amb els seus amics. Susanna Griso connectava amb Fran Rivera des d''Espejo Público' per saber de primera mà com estava vivint a la fase 3 de la desescalada.

El gest que no ha agradat als seus companys

«Molt millor, s'agraeix. La il·lusió que fa veure als amics. Quan els veus i els abraces» explicava en ser preguntat. No obstant això, les seves declaracions no van agradar a la resta de col·laboradors, que van procedir a censurar el comportament de Fran: «No hauries d'abraçar» li van recriminar des del plató.

«Doncs jo abraço a tots els meus amics. A qui agafo per banda li faig una abraçada que el tombo» tornava a reiterar el destre davant el malestar dels seus companys. Va ser llavors quan Susanna Griso va intervenir i li va comentar que ella sí que complia amb les mesures de seguretat: «Doncs jo mantinc molt les distàncies amb tothom». «S'ha de ser responsable» afegien la resta de tertulians.

Veient que no trobava cap suport al plató, Fran Rivera va voler justificar-se: «Et parlo de gent de camp, que hem passat la quarantena tancats, més tancats que la resta». Aquesta actitud relaxada del germà de Cayetano Rivera crida poderosament l'atenció tenint en compte que la seva filla Tana va arribar a contagiar-se per la Covid-19, de manera que no mostraria cap solidaritat cap al tràngol passat per la família.

Afortunadament la jove es va recuperar i no va haver de lamentar mals majors: «Ho va passar al principi i ho va passar molt bé, gairebé ni se'n va adonar. Vam tenir molta sort. Va estar tres dies amb mal de cap i unes dècimes de febre, però no va arribar a anar al metge» explicava Rivera assegurant que va ser abans que la jove decidís traslladar-se amb ells a Ronda.