Chenoa amb Rosa López

La compra milionària que deixa molt tocada Chenoa després de vint anys

Les amigues d'OT 1, Rosa i Chenoa, viuen vides molt diferents i això ho demostra

El pare de Chenoa donava unes declaracions sobre la seva precària situació fa tan sols uns dies. Però José Carlos Corradini no és l'únic a la vida de l'artista que està travessant problemes de diners. La seva íntima amiga des que es van conèixer a l'acadèmia d'Operación Triunfo, Rosa López, sembla no estar en el seu millor moment econòmic.

El 'boom' que va suposar la primera edició d'aquest talent xou va catapultar tots els seus participants a la fama, l'èxit i també els diners. Especialment Rosa López que, com a flamant guanyadora del nou format de televisió, va aconseguir un premi de 90 000 euros. És a dir, uns 15 milions de pessetes de l'època.

Posteriorment, va sortir a la llum a Hora Punta que mai no va arribar a cobrar aquest xec, ja que, segons Rosa, ho va perdre. Al programa de Javier Cárdenas, també ens vam assabentar que, en els sis anys posteriors a la seva sortida d'OT, no es va preocupar pels beneficis que generava la seva carrera.

Els problemes econòmics de Rosa López que destrossen Chenoa

Malgrat tots aquests contratemps, Rosa López va aconseguir acumular prou capital per adquirir un BMW X5, una casa i un xalet a Granada. Tot i això, les dificultats econòmiques no van trigar a arribar a la vida de la representant d'Espanya a Eurovisió 2002. Hi va haver una època en què no li va quedar més remei que vendre totes les seves possessions.

Pla de Rosa López, guanyadora de la primera edició d'Operación Triunfo
Rosa López al Festival d'Eurovisió celebrat a Tallin | LND

Com a conseqüència, Rosa López es va veure obligada a viure en un pis de dimensions reduïdes a Madrid, però les seves ambicions són altres. Ara es vol comprar una casa situada en una de les urbanitzacions més luxoses de la Comunitat de Madrid, El Bosque. La seva idea és compartir llar amb la seva parella actual, Iñaki García.

Mentre Chenoa està amb un peu a l'altar i la vida li somriu, la guanyadora d'OT 1 no té plans de casar-se a la seva vida.

No obstant això, tampoc no fa escarafalls a un possible casament. «A mi això de casar-me sempre m'ha donat igual, però ara em casaria a la meva nova casa que vull trobar a Madrid», afirma.

El problema, però, és que la Rosa no té prou diners per permetre's una casa en un lloc tan exclusiu com El Bosque.

En aquesta urbanització, tindria de veïns personalitats del nivell de Fernando Verdasco, Paz Padilla o María Pombo. L'habitatge en qüestió compta amb una parcel·la de dos mil metres quadrats i, malgrat que està bé de preu, continua sent inassolible per a la cantant.

Aquesta situació contrasta amb la vida de Chenoa, la cantant mallorquina viu des de fa uns anys en una casa espaiosa a Majadahonda.

A més, compagina la seva carrera de cantant amb la seva exitosa trajectòria televisiva, on no li manquen projectes. Suposem que ha de ser dur per a ella veure com la seva millor amiga no pot aconseguir allò que tant anhela després de 20 anys d'amistat.

Chenoa plorant en un plató de televisió
Chenoa és una dona molt emotiva davant les males notícies | Antena 3

Com a artista independent que és des de fa anys, la vida de la cantant a la indústria musical no ha estat gens fàcil. De fet, fa unes setmanes saltava la polèmica quan es va saber que rebia ajuda econòmica per part dels fans.

A través d'una comunitat de Facebook li feien arribar una quota de 4,99 € al mes, diners que la Rosa utilitzava per pagar les factures.

Tanmateix, malgrat les adversitats, Rosa López mostra la cara més optimista. Afirma trobar-se contenta i esperançada. A més, el suport de la seva parella, el policia Iñaki García, està sent clau en la seva vida personal i professional.

Primer pla de Rosa López
Rosa López | GTRES

Qui sap, potser una baixada al preu de la casa sigui l'empenta que necessita per poder complir els seus somnis.