Primer pla de Ana Obregón

L'únic motiu pel qual Ana Obregón no acaba de llençar la tovallola

Ana Obregón encara recorda el seu fill Álex, però ha decidit que no vol llençar la tovallola

Ana Obregón ha esdevingut una de les actrius indispensables a Espanya. Va arribar a la televisió molt jove, però ràpidament va calar l'audiència i els teleespectadors, que anys després la continuen admirant.

Segur que recordes el seu mític paper a la sèrie Ana y los siete, o els seus espectaculars posats a les revistes del cor. Si no us falla la memòria, recordareu també Ana Obregón en banyador, posant a les platges més boniques i exòtiques d'Espanya.

Primer pla d'Ana Obregón.
Ana Obregón ha protagonitzat moltes portades del cor | Telecinco

Però cal ser sincers i certament, no només els treballs com a actriu o model cridaven l'atenció de l'opinió pública. Les seves relacions sentimentals eren d'interès públic i pertanyien als espanyols.

Les relacions sentimentals de Ana Obregón

I és que parlar de festejos d'Ana Obregón significa parlar de Darek  el model polonès amb qui va estar sortint més de set anys. Una relació pública i cridanera que va deixar el públic amb la boca oberta quan va acabar.

Però sens dubte, la relació més cridanera d'Ana Obregón és la d'Alessandro Lequio. Amb l'italià i periodista va estar més de set anys i malgrat que en un principi va acabar malament, ho han pogut solucionar tot.

Ana Obregón i Alessandro Lecquio de joves
Ana Obregón i Alessandro Lequio van tenir una relació sentimental de més de set anys | GTRES

Amb l'italià, malgrat trencar per una suposada infidelitat per part d'ell, Ana Obregón va ser feliç. Ni tan sols els maldecaps davant l'opinió pública el van fer enrere a l'hora de tenir un nen. D'aquella relació, va néixer el seu fill Álex.

Amb el seu fill, Ana Obregón va crear un vincle molt especial, el mateix que Ana manté amb els pares des de ben petita. L'actriu va cuidar el seu petit amb molt d'afecte, i sempre tenia temps i atenció per a ell.

La relació entre tots dos era tan especial que la mort d'aquest a causa d'un càncer va commoure l'opinió pública. Mare i fill eren tan estimats que no van deixar de rebre afecte quan l'Àlex lluitava contra la malaltia.

L'adeu al seu fill Álex

A punt de fer dos anys de la mort d'Álex, Ana Obregón no l'oblida. A través de les xarxes socials Ha recordat el jove, publicant tota mena de fotografies així com de textos i opinions que han deixat els seus seguidors gelats. L'amor pel seu fill, la tendresa i la malenconia es barregen amb la tristesa i els crits de desesperació d'Ana Obregón.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón i Álex Lequio, mare i fill, han estat molt units sempre | Catalunya Diari

 

L'únic pel que Ana Obregón no llença la tovallola

Però malgrat els moments dolents, Ana Obregón compta amb el suport dels seus familiars i dels seus amics. A més, hi ha un fet amb més raó de pes de manera que Ana Obregón no llença la tovallola.

Es tracta ni més ni menys que de la Fundación Áless Lequio. Una en la qual el jove havia posat molt d'interès i que no havia aconseguit que fes els seus primers passos.

Primer pla d'Ana Obregón.
Ana Obregón fa realitat els desitjos del seu fill Álex | GTRES

Ara és una realitat, i així ho va anunciar Ana Obregón a les seves xarxes socials. Ana ha posat totes les energies i les forces que encara li queden després de la mort d'Álex per donar-li l'empenta definitiva.

«La nostra primera acció és portar aquestes joguines als nens amb càncer. Però ens focalitzarem en investigació, ja que a Espanya no hi ha diners als pressupostos generals de l'Estat per investigar el càncer», explicava.

«Un fet que ens situa molt per sota d'Amèrica, per exemple, en temes de tractaments per a aquesta malaltia», deia Ana Obregón. L'actriu que segueix recordant el seu fill cada dia, ara compleix el seu somni.