Fotomuntatge de Paz Padilla i la seva filla, Anna Ferrer

La presa de pèl que complica el futur d'Anna Ferrer, la filla de Paz Padilla

Anna Ferrer queda retratada després d'un intent d'engany

Anna Ferrer, la filla de Paz Padilla, fa uns anys que es llaura la seva carrera d''influencer' guanyant notorietat i creixent a les xarxes de forma constant. I és que, de fet, ja suma al seu compte d'Instagram més de 778.000 seguidors, que la segueixen diàriament i la donen suport als mals moments, una cosa que valora i molt la 'influencer'.

En els darrers temps, la jove ha vist com Paz Padilla ha protagonitzat diverses polèmiques que l'han posat a l'ull de l'huracà. Però, l'únic que pot fer Anna és intentar aconsellar la seva mare que sigui més cauta en opinar sobre certs temes que la perjudiquen a l'àmbit professional.

Anna Ferrer, retratada en ser enxampada enganyant als seus seguidors

Però la protagonista d'aquest dilluns no és la conductora de 'Sálvame', sinó la seva única filla. I és que la jove ens ha enganyat a tots de la manera més ximple. Sí, perquè molts dels seus seguidors l'han enxampat en un renunci, i segur que li costa nombrosos 'unfollows' els propers dies.

Primer pla d'Anna Ferrer mig somrient i mirant a càmera
Anna Ferrer ha estat retratada i ha decebut als seus seguidors | Europa Press

Anna Ferrer va publicar al seu dia al seu compte d'Instagram que havia anat a la Gala dels 'Goya', que es va celebrar a València el passat dissabte, 12 de febrer.

Ferrer va publicar una fotografia vestida amb les seves millors gales en què deixava entreveure que assistiria al lliurament dels premis 'Goya', que concedeix l''Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya'.

Dels creadors de Sonia Monroy als Òscar o Anna Allen enganyant a tots creient que estava als 'Goya', arriba un nou capítol similar. I aquest, en concret, el protagonitza Anna Ferrer i la història no té malbaratament.

La 'no invitació' als 'Goya' d'Anna Ferrer

Anna Ferrer va viatjar a l'AVE de Madrid a València amb tota l'estratègia pensada, encara que finalment no li ha sortit bé. La 'influencer' anunciava la seva assistència al 'photocall' on posaria amb la flor i nata del cinema espanyol.

«Que comenci la festa del cinema, estic molt feliç de ser avui aquí, donant suport al cinema del nostre país, un sector que admiro i gaudeixo tantíssim. Gràcies per comptar amb mi per a una nit tan especial», escrivia des de les rodalies del 'Palau de les Arts i les Ciències' agraint als acadèmics la falsa invitació.

Poc després, els usuaris de les xarxes socials es van adonar que Anna Ferrer estava formant part de l'estafa piramidal dels 'influencers' en el gran dia del cinema patri.

Iván Martín i Anna Ferrer
Anna Ferrer, a la imatge amb el seu xicot Iván, va fer creure els seus seguidors que va estar als 'Goya' | GTRES

El cas és que persones com a Ferrer van fer servir la gala per promocionar els seus vestits i publicitar una marca que els va proporcionar una carpa per veure la gala. Natalia Cabezas, Guillermo Campra i altres 'influencers' van ser partícips d'aquest espectacle dubtós.

Una manera reprotxable de justificar una ocasió per lluir un vestit per la cara a canvi de publicitar el seu estilisme. Aquesta vegada parlem de la marca de Vicky Martín Berrocal.

Anna Ferrer és atacada a les xarxes socials

El cas és que l'endemà de la gala, Anna Ferrer publicava aquest 'post' al seu compte personal. «Segueixo somiant amb la nit d'ahir Goya 2022», deia la noia enganyant als seus milers de seguidors. Però les reaccions no es van fer esperar i la filla de la presentadora gaditana va rebre crítiques de tots colors.

«Quina estafa, no va anar als Goya, vas anar a una festa a veure la gala per televisió, no vas trepitjar la catifa, quina presa de pèl, per això tant vestit?» o «Si no vas estar a la gala, vas estar en una carpa», deien alguns seguidors indignats.