Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

Ana Obregón crea una crisi entre Felip i Letícia en destapar la seva relació amb el rei

Ana Obregón ha concedit una entrevista força sincera a 'Mi casa es la tuya'

Ana Obregón ha emmudit els espectadors de Telecinco concedint una sincera entrevista al programa de Telecinco presentat per Bertín Osborne, 'Mi casa es la tuya'.

L'actriu i presentadora necessitava explicar com se sentia perquè és conscient que hi ha molta gent que hi està preocupada. Així que, no ha tingut cap pudor en explicar que va ser la primera persona a saber que el seu fill Aless tenia un tumor «dolent i agressiu».

Ana Obregón ha travessat un autèntic infern i va superar tots els obstacles que li va plantejar el destí amb un mestratge admirable. Tot i això, pensa que va perdre la seva fortalesa el dia que Aless Lequio va marxar per sempre, però intenta somriure per honrar la seva memòria. Per això, ha narrat com va ser el darrer dia que va passar amb ell i les seves paraules han emocionat a Bertín.

Bertín Osborne i Ana Obregón
Ana Obregón és amiga de Bertín Osborne i ha estat honesta amb ell | Mediaset

Ana està convençuda que algun dia es retrobarà amb el seu fill Aless, però fins ara vol «continuar amb el seu llegat». El jove va morir amb tan sols 27 anys i tenia molts projectes al davant, així que se sent en l'obligació de complir els somnis que ell no va poder assolir.

El dia que Aless va morir, la seva mare va rebre una trucada d'una de les persones més importants del país: el rei emèrit Joan Carles I. Ara és quan Ana ha revelat que manté una estreta relació amb Joan Carles I, ja que és familiar del seu exmarit Alessandro Lequio.

Per aquest motiu, el monarca es va posar en contacte amb l'actriu quan va saber la tragèdia i li va transmetre una pau molt necessària, però ell no va ser l'únic. La reina Sofia també va trucar a Obregón i aquí hi ha el problema, ja que Letícia Ortiz no va fer el mateix.

Ana, sense mala intenció, ha posat damunt la taula un debat que està generant controvèrsia: les diferències entre les dues reines. No oblidem que Letícia manté una relació complicada amb la seva sogra Sofia i això li ha provocat força problemes amb Felip. I és que el rei adora la seva mare i, segons els experts a Casa Reial, moltes vegades s'ha posicionat a favor seu.

Ana Obregón li va penjar el telèfon al rei

Ana està convençuda que ha concedit l'entrevista més difícil de la seva trajectòria, però ha sabut donar-li un toc d'humor força necessari. L'actriu ha revelat que alguns dels seus amics, com ara el periodista Luis Rollán no paren de riure quan són a prop seu. Luis ha batejat els comportaments de l'actriu com a «'obregonades'», ja que són únics i irrepetibles.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón pensa que va deixar de ser forta el dia que va perdre el seu fill | Catalunya Diari

Obregón, quan estava amb Alessandro Lequio, va rebre una trucada d'un home de qui li semblava familiar la seva veu, però no va acabar de reconèixer. Aquest es va identificar i li va dir que era el rei Joan Carles, i ella va respondre: «I jo la Caputxeta».

Li va penjar el telèfon pensant que era una broma i després es va adonar que tot era real. Així mateix, la presentadora ha revelat que manté una relació força estreta amb la reina Sofia i assegura que és «molt afectuosa».

L'emèrita li va trucar quan va saber que Aless havia mort, encara que no és capaç de recordar el que li va dir exactament. Tot i que van estar parlant força temps, ha intentat oblidar tot el que va passar aquell fatídic dia.

Ana Obregón, entre llàgrimes: «Em mata»

Ana ha mantingut una xerrada força dura amb Bertín Osborne, però el comunicador ha fet tot el possible perquè se senti còmoda. De fet, va convidar diversos dels seus amics, com ara Raúl Castillo (Ra), que assegura que l'actriu «és un ésser de llum».

La seva brillantor no s'ha apagat, però Obregón ha revelat que ha estat a punt més d'una vegada. Així mateix, la presentadora ha confessat que el que li fa més mal és recordar l'esperit lluitador del seu fill, ja que ella ja no és així.

«La seva força és el que em mata», comentava força afectada. És evident que les seves paraules han emocionat els espectadors de Telecinco, i les xarxes socials han aplaudit la seva honestedat.