Primer pla de Marta Riesco somrient

Comunicat urgent de Marta Riesco sobre Antonio David Flores

Marta Riesco ha decidit parlar després de la polèmica

Marta Riesco és, sens dubte, la dona de qui més s'ha parlat aquests últims dies. I és que ha estat assenyalada com l'amant d'Antonio David Flores. És més, se l'ha acusat de ser el detonant de la ruptura d'aquest amb la seva dona, Olga Moreno.

És cert que cada cop hi ha més rumors que aquesta separació no és real, però el nom de la jove continua sonant. Per això, al contrari que els altres dos implicats a la notícia, ha decidit parlar. Ho va fer ahir a l'espai on treballa, 'El programa de Ana Rosa', mitjançant un comunicat.

Marta Riesco trenca el silenci després de la polèmica amb Antonio David Flores

Fins ara, Marta havia callat esperant que tot passés. Sí, que es deixés de parlar de la seva vida passada, del seu suposat idil·li amb Antonio David i del que estava guanyant amb la situació. Però en veure que això no parava, ha optat per parlar.

Ahir al matí, a 'El programa de Ana Rosa' es va revelar que la periodista concediria les primeres paraules després de l'enrenou que s'havia generat els dies anteriors. I així va ser.

Ana Rosa Quintana va llegir el comunicat que havia escrit la seva reportera, tot i que, abans de fer-ho, va voler donar-li suport. «No sabem si Antonio David i Olga estan en crisi o no i tampoc si se separaran o no», va dir la presentadora.

Antonio David Flores i Olga Moreno durant el casament de José Ortega Cano i Ana María Aldón
Antonio David Flores i Olga Moreno han viscut uns mesos complicats | GTRES

I va seguir dient: «No ho sabem perquè els protagonistes no diuen res. El que passa és que s'està parlant molt d'una persona. És una reportera d'aquest programa que no vol entrar en aquesta qüestió, i té tot el dret del món a no entrar-hi. Després d´aquest cap de setmana, ha volgut emetre un comunicat».

Tot seguit, va procedir a llegir el que havia escrit Riesco: «Fa deu anys que exerceixo el periodisme i estimo la meva professió. La meva feina m'avala, els reportatges i les exclusives que he fet durant anys, però tot això lamentablement ha quedat en un segon pla aquests últims dies. Alguns companys de professió m'han al·ludit des d'un àmbit privat».

“Vull recordar-vos que no soc un personatge públic. No vull entrar en temes personals. Si hi entro, m'acusaran del que dic, i si no ho faig, m'acusaran de callar».

El document continuava així: «Aquests dies he patit una gran pressió mediàtica i assetjament permanent. Directament o indirectament se m'està assenyalant en diferents mitjans de comunicació».

«Vaig acabar el treball de fi de carrera i he treballat en diferents mitjans de televisió i premsa fins a arribar on soc. El somni de la meva vida era treballar a 'El programa de Ana Rosa' i ho vaig aconseguir».

En aquest punt, va voler fer esment al suport que ha rebut dels integrants de l'espai on col·labora: «Gràcies a Déu, tinc el suport de tots els meus companys del programa».

El comunicat acabava amb una sol·licitud molt clara: «Us demano poder seguir exercint la meva professió amb llibertat i sense pressions».

Marta Riesco deixa clara la seva postura

Després de llegir el document redactat per Marta, Ana Rosa va voler tornar a mostrar-li suport.

«Endavant amb la feina», va dir. I tot seguit va donar entrada a la jove, que estava en directe. Concretament, era a la localitat sevillana de Castilleja de la Cuesta per a donar l'última hora de Kiko Rivera.

Aquesta ha estat la manera com la suposada amant d'Antonio David ha hagut de tancar l'assumpte. No ha desmentit ni confirmat que hagi tingut una història amb ell, només ha demanat que se'n deixi de parlar perquè no 'comercia' amb la seva vida privada.