Pla de la cantant Soraya Arnelas mig somrient

La impactant foto de Soraya Arnelas poques setmanes abans de donar a llum: «No en té»

Soraya Arnelas revoluciona els seus seguidors amb un sorprenent canvi al seu cos

Soraya Arnelas està vivint les últimes tres setmanes de l'embaràs de la seva segona filla, a qui anomenarà Olivia. La cantant es troba a la recta final del seu embaràs i el seu cos ha experimentat un canvi brutal que fins i tot ha sorprès als seus seguidors.

Pràcticament des que va donar a conèixer la notícia de l'embaràs, ha compartit amb els més de 300.000 seguidors que té a les xarxes socials el seu dia a dia. Per tant, tot i que els seus fans han sigut testimonis de la seva evolució, ningú s'esperava el que s'ha vist en la seva última publicació.

Aturats ja els seus compromisos professionals davant la imminent arribada d'Olivia, Soraya se sorprenia davant del qual li havia passat al seu cos. I és que a través d'una foto estirada al llit, l''extriomfita' alarmava els seus fans amb el seu darrer canvi físic.

Soraya Arnelas es queda sense melic

Soraya i la seva parella, el ballarí Miguel Ángel Herrera, ja ho tenen tot preparat per al naixement de la seva segona filla. S'espera que Olivia neixi d'aquí a tres setmanes i la parella no pot estar més impacient.

Especialment la cantant, que espera amb nerviosisme el moment, però també amb preocupació, ja que sap que serà una cesària, però segur que tot anirà molt bé. Mentrestant, Soraya es diverteix veient com canvia el seu cos dia rere dia i compartint el moment amb els seus seguidors.

Han sigut moltes les instantànies que ha publicat a les seves xarxes socials, però cap ha generat tanta expectació com l'última. En aquesta s'hi veu la cantant estirada al llit amb la samarreta pujada ensenyant la seva voluminosa panxeta.

Una panxa a la qual li falta una cosa molt cridanera: el melic. De fet, fins i tot la mateixa Soraya ha mostrat la seva sorpresa davant aquesta curiosa desaparició. «Sense melic!», escrivia divertida acompanyant la publicació.

Els seguidors de Soraya reaccionen a la sorprenent fotografia

En qüestió d'hores, el 'post' de Soraya Arnelas ja suma més de 20.000 m'agrada. I és que la reacció dels seus fans no ha trigat a arribar, mostrant la sorpresa que la cantant s'hagi quedat sense melic.

La cantant Soraya al photocall d'inauguració de l'Hospital Capil·lar de Madrid el divendres 24 de setembre del 2021.
Soraya ha anat lluint embaràs els últims mesos | GTRES

«I això per què?», es preguntava una seguidora, preocupada pel qual li va passar a l'artista. Per sort, la calma ha arribat en saber que, després de donar a llum, el melic tornarà al seu lloc. «Per la tibantor de la pell, el melic s'esborra», explicava una altra fan.

La publicació ha generat un gran debat entre aquelles seguidores que han sigut mares, però que no han perdut el melic i les que sí. Poques tenien coneixement que aquesta part de l'anatomia tendia a desaparèixer les últimes setmanes de gestació.

Arnelas també ha rebut crítiques per la seva excessiva publicació de fotos del seu embaràs, uns comentaris que no ha trigat a donar-los rèplica. «Bé lluiràs la panxa per Deu», comentava una seguidora. «Doncs clar! Que per això la tinc!», contestava la cantant.

Unes paraules que recordaven la censura que va patir Soraya per part d'Instagram quan va publicar una foto amb la seva filla gran. «Quins cull***», exclamava.

Soraya Arnelas tindrà Olivia mitjançant cesària

Tot i això, no hi ha polèmica que li tregui a Soraya les ganes de presumir d'embaràs, només el fet que Olivia naixerà per cesària és l'únic que li preocupa. Sap que irremeiablement així serà i tot està programat per al pròxim 10 de novembre, dia que per fi tindrà al seu nadó als braços.

«És cesària programada perquè tinc un envà construït a la uretra, perquè al part de Manuela se'm va desprendre la uretra», relatava Arnelas. «Intento no pensar-ho, la veritat», confessava, intentant que els nervis no se n'apoderin.