Montaje con las caras de Antonio David y Olga Moreno

Gir de guió: i si Antonio David Flores i Olga Moreno continuessin junts?

Els dubtes sobre la ruptura d'Antonio David Flores i la seva dona creixen

Antonio David Flores i Olga Moreno s'han separat. Aquesta és la informació que va publicar la revista 'Lecturas' la setmana passada i que ha generat una enorme revolada.

Des d'aleshores, molts mitjans han fet ressò de la informació i han donat més detalls. Alguns han revelat, per exemple, que la causa de la ruptura ha estat una dona i, fins i tot, han arribat a assenyalar algú. 

No obstant això, els dubtes sobre la possible separació són cada vegada més. Certs periodistes han plantejat que tot podria haver estat una estratègia i que la parella continuï unida. 

Les informacions de la suposada ruptura entre Antonio David Flores i la seva dona

La portada de la revista 'Lectures' que anunciava la separació de Flores i Moreno va agafar a tothom per sorpresa malgrat els rumors sobre la crisi que travessaven.

La notícia va ser una veritable bomba i molts mitjans en van fer ressò. Així, a 'El programa de AR', on treballa la filla gran d'Antonio David, Ana Rosa va dir que ja ho sabien. 

'Sálvame' va tractar el tema durant tota la setmana i, fins i tot, van fer un llistat de possibles amants del malagueny. A més, van revelar que una d'elles és el principal motiu de la ruptura.

El programa va evitar donar el nom de la dona, però amb les pistes n'hi havia prou per descobrir qui era: Marta Riesco, que treballa al programa dels matins. Així ho van confirmar a 'Socialité', on es va parlar de com eren les seves trobades amb l'excol·laborador.

Alguns mitjans també es van atrevir a dir que el mateix protagonista havia filtrat la informació. El tracte era que no publiquessin unes imatges seves amb Riesco. 

Els rumors sobre la relació entre Antonio David i Olga Moreno creixen: podrien continuar junts

Durant les últimes hores, les enraonies que asseguren que la parella no s'ha separat han anat creixent. Algunes dades ho corroboren.

D'entrada, cap dels dos ha volgut confirmar la notícia. A més, la família d'ella ha negat que s'hagi produït una ruptura.

En segon lloc, fonts properes confirmen que aquest cap de setmana ell ha estat a casa amb la seva dona i els fills.

Marta Riesco
Marta Riesco, la suposada amant d'Antonio David | GTRES
 

Finalment, es qüestiona que una exclusiva com aquesta hagi vingut per part d'Antonio David. Alguns periodistes consideren que ell, expert en els mitjans, no deixaria escapar l'oportunitat de guanyar-hi diners. Per això creuen que podria haver estat una estratègia.

El fet que l'hagin vist a comissaria posant una denúncia fa sospitar que tot ha estat un pla. Els professionals del món del cor creuen que ha filtrat informació per després demandar els mitjans per difondre notícies falses sobre ell.

Els dubtes al voltant de la parella són molts i María Patiño ja comença a qüestionar la separació. Ha exposat al seu programa: «He arribat a pensar que això podria tractar-se d'una estratègia d'Antonio David. Em comenten que està a Màlaga i que la seva filla gran està amb ells, dinant tranquil·lament a casa seva». 

«Per això encara estic més desconcertada i ja no sé què pensar».

El comportament estrany de Rocío Flores accentua totes les sospites. A 'El programa de AR' han dit que quan han parlat del tema s'ha mostrat tranquil·la i impassible. Però 'Sálvame' va manifestar que estava passant per una situació molt difícil. 

 

Un altre testimoni que nega la separació

Al costat de tots els dubtes sobre la ruptura hi ha un altre testimoni que nega rotundament que Antonio David i Olga s'hagin separat. Diego Raval ha decidit parlar a 'Viva la Vida'. Ell ha atacat la premsa per fer-ne ressò sense contrastar la notícia i ha deixat caure que la parella segueix junta.

«Fa molts anys que treballo d'això i crec que és mai havia escoltat tantes barbaritats d'un mateix tema. Això sí que marcarà un abans i un després en la premsa, en alguns companys i en el joc brut de molts d'ells. N'estic del tot segur», ha dit. 

Primer pla de Rocío i Olga
Rocío Flores i Olga Moreno | GTRES
 

«Primer de tot, no hi ha fotografies compromeses que confirmin una possible nova relació. Antonio s'ha pres molt seriosament el tema de la denúncia i pren mesures legals. No es pot permetre».

A més, ha afegit: «Estic completament segur que el que ha publicat la revista és mentida. Ara mateix no s'han separat. Una cosa és fer periodisme i, l'altra, terrorisme».

Tots els rumors i les declaracions han donat la volta a la truita i cada vegada hi ha més gent que creu que tot és una farsa. Tanmateix, per sortir de dubtes caldrà esperar que ells parlin o apareguin noves proves que donin suport a altres versions.