La princesa Leonor hablando en los premios Princesa de Girona

La portada que posa en dificultats la princesa Elionor: les fotos sense roba

La princesa Elionor ha preocupat els seus pares després del seu últim enrenou

La princesa Elionor és tema de conversa després d'una filtració sobre la seva experiència a l'internat britànic. Ara, la jove està preocupada perquè no vol que els rumors posin en perill el futur de la institució.

Elionor de Borbó s'ha convertit en una de les cares més amables de la monarquia, encara que naturalment no desperta sentiments homogenis. També hi ha molta gent que critica els seus moviments i que no confia que sigui una bona hereva.

Letícia Ortiz ha posat molt interès a silenciar determinats escàndols, però n'hi ha d'altres que no ha pogut controlar. Així doncs, un mitjà conegut acaba de publicar una portada que mostra els secrets de l'internat britànic on viu la filla gran dels reis.

La princesa està gaudint d'una llibertat que pot ser contraproduent, ja que els sectors conservadors ho critiquen amb fervor. Diuen que s'ha fet molt amiga d'Alexia d'Holanda, que també està rebent uns atacs desmesurats.

La premsa monàrquica insisteix que totes dues són nenes de 16 anys que només volen passar-s'ho bé durant les seves estones lliures. Són molt responsables i han demostrat estar a l'altura en més d'una ocasió, però hi ha qui no els permeten determinats atreviments.

Leonor i Alexia reben insults greus

Elionor de Borbó va viatjar a Gal·les sent l'esperança de la monarquia, però després d'alguns escàndols molta gent ha canviat d'opinió. L'institut en el qual està interna organitza festes massa llibertines segons l'opinió dels més tradicionals.

La princesa Alexia de Holanda ha rebut insults cruels després de la filtració d'unes fotografies compromeses en una festa. Es desconeix el grau d'implicació que hi ha tingut la filla de Letícia, però també s'ha vist esquitxada per l'escàndol.

Muntatge de la princesa Elionor i la princesa Alèxia de Holanda

La revista 'Pronto' ha fet ressò dels secrets de l'internat britànic i l'hereva del torn espanyol té por. Els seus pares pensen que els sectors conservadors podrien deixar de donar-li suport després de ser conscients de la forma que tria per divertir-se.

Alexia, que ara gaudeix d'una estreta relació amb Elionor, s'ha vist implicada en un enrenou que podria perjudicar-la. Els mitjans holandesos han publicat una imatge en la qual apareix en un to suggerent i impropi, segons els crítics.

Letícia Ortiz té por que la seva filla cometi algun error de característiques semblants i tiri per terra tot el que ha aconseguit. Si bé és cert que estan en l'edat de divertir-se i experimentar, alguns exigeixen cert decòrum per representar una institució tan important.

 

La princesa Elionor no volia tornar a Espanya

Els reis Felip i Letícia eren conscients de com és l'internat on aniria la seva filla i el van triar a consciència. Pensaven que els professors del centre l'ajudarien a obrir-se i fer camí entre una cultura molt diversa.

La germana de la infanta Sofia està encantada, de fet no volia tornar a Espanya per complir els seus compromisos. Alguns mitjans asseguren que els seus pares van haver d'insistir molt perquè la jove estigués en els Premis Princesa d'Astúries.

La princesa Elionor pronunciant un discurs

La seva presència en l'esdeveniment ha estat força comentada i la veritat és que pocs han aconseguit treure'n defectes. La jove ha tornat molt més madura que mai.

Alexia d'Holanda no ha tingut la mateixa sort, ja que la seva mala fama ha traspassat fronteres i els gestos que ha tingut li estan passant factura. No obstant això, els ciutadans espanyols entenen que només és una jove que vol gaudir de l'experiència adolescent.