Foto de Concha Velasco.

Concha Velasco confessa al seu fill què li estan fent a la residència

El fill de Concha Velasco està molt preocupat

Concha Velasco no està passant per un dels seus millors moments. El darrer mes de març, els fills de l'actriu van prendre la decisió d'ingressar-la a una residència. Encara que ella està encantada amb la nova llar, la veritat és que acaba de patir un nou contratemps en la seva salut.

Molt a desgrat seu, a Manuel i al seu germà no els va quedar més remei que internar la seva mare en un centre per a la tercera edat de la Comunitat de Madrid en adonar-se que: «El seu estat de salut ha empitjorat i la seva mobilitat s'ha reduït. Nosaltres no som professionals i per a nosaltres estava sent molt complicat. Ella necessita ajuda les 24 hores del dia i no volíem que estigués sola», va confirmar el fill de Concha Velasco davant dels mitjans de comunicació del nostre país.

Al principi, van escollir un centre situat al nucli de la capital espanyola, però en adonar-se que «se sentia tancada en una casa de pisos», aquests dos germans van optar per buscar una altra residència. Ara, Concha Velasco viu en un preciós complex situat a la localitat madrilenya de Las Rozas. «Es troba en un entorn únic per prestar els millors serveis als nostres residents. És un centre exclusiu situat en una zona tranquil·la i ben comunicada amb la ciutat de Madrid», segons indica la seva pàgina web.

Primer pla de Concha Velasco.
Concha Velasco està molt contenta amb la seva nova llar. | GTRES

I, encara que està molt ben atesa, la veritat és que, els últims dies, la salut de la guanyadora del Goya d'honor ha tornat a ser notícia.

Concha Velasco fa saltar totes les alarmes

Concha Velasco s'ha tornat a convertir en una de les protagonistes indiscutibles de la premsa social del nostre país. Fa uns dies, el programa Fiesta va encendre totes les alarmes en revelar que l'entorn de l'actriu està en alerta després de travessar un moment complicat de salut.

A finals del mes d'octubre, el portal de notícies Informalia va assegurar que «la salut de Concha Velasco no passa per un bon moment». Pocs dies després de fer oficial aquesta informació, però, el diari 20 Minutos va confirmar que tot estava sota control. El periodista Saúl Ortiz va assegurar que es trobava millor perquè van reaccionar a temps i es van coordinar amb els seus metges de l'hospital Puerta de Hierro.

Concha Velasco i el seu fill, Manuel.
Manuel, el fill de Concha Velasco, n'explica tots els detalls. | Europa Press

Malgrat que llavors els fills de Concha Velasco no hi van donar més informació, el diari El Español s'ha posat en contacte amb Manuel per conèixer com es troba la Chica ye-ye. Com és habitual, el director de cinema no ha tingut cap problema per compartir amb els mitjans de comunicació alguns dels detalls d'aquest contratemps inesperat en la seva salut. Després d'assegurar que «està tot bé, tot controlat, està a les millors mans possibles», el fill de Concha Velasco ha volgut agrair a la premsa del nostre país l'interès i l'afecte que estan mostrant a la seva mare.

Per part seva, Carmen Borrego ha confirmat les paraules de Manuel i ha assegurat que l'actriu ja «està molt millor» i que els seus familiars «estan molt més tranquils».

Sigui com sigui, no hi ha cap dubte que la decisió que van prendre el cineasta i el seu germà fa uns quants mesos ha estat la correcta. Segons diverses persones properes a Concha Velasco, des que és a la residència, el seu estat de salut i el seu estat d'ànim han millorat considerablement. «Està encantada on és, diu que és casa seva i és feliç», va assegurar Manuela Velasco durant el seu últim esdeveniment social. Malgrat el seu internament, rep un gran nombre de visites, cosa que a ella li fa molt feliç.