Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Elena Huelva

Elena Huelva dona la notícia més esperada sobre el seu nou tractament

Elena Huelva està radiant d'alegria després de revelar un important avanç

Elena Huelva està pletòrica després del que va passar en les últimes hores. La jove té una gran novetat per donar a tots els seus seguidors després de passar una època realment dura.

Elena Huelva, que continua lluitant contra el càncer, ha passat unes setmanes molt complicades en què va estar diverses vegades ingressada a l'hospital. Tanmateix, ara respira una mica més tranquil·la perquè últimament està travessant un dels seus millors moments.

El darrer cap de setmana la vam veure gaudir de la vida acudint a un esdeveniment tan important en l'àmbit musical com ara els 40 Music Awards. Allí va poder passar una agradable tarda-nit al costat de grans artistes de la música com ara Rosalía, Ana Mena, Anitta o Sebastián Yatra. A més, la 'influencer' va poder estar a prop del seu gran amic Manuel Carrasco, amb qui manté una gran relació.

Elena Huelva dona la millor notícia possible després de patir tant

Fa unes setmanes, també la vèiem a la gala benèfica d'Elle Cancer Ball, on moltes dones famoses es van ajuntar, una vegada més, per lluitar contra el càncer. Va ser un acte que va coincidir amb la setmana de la lluita mundial contra el càncer de mama.

En aquell esdeveniment, Elena va tenir el plaer de rebre, de la mà del seu gran amic Manuel Carrasco, el premi de l'esperança, el Hope Awards. Se'l va emportar per la seva gosadia davant l'adversitat i la seva batalla sense caserna contra el sarcoma d'Ewing.

La veritat és que la 'influencer' continua constant en la lluita contra el càncer. Malgrat que pateix el sarcoma d'Ewing, sempre la veiem a les xarxes socials amb un gest expressiu d'esperança. I, és clar, vestida amb el seu característic mocador. Segons el que ha revelat, sembla que a poc a poc l'ús d'aquest mocador pot acabar: tant a l'hora d'exposar-se a les xarxes socials com en certs actes públics.

«M'està sortint pèl», anunciava Elena Huelva

Com sol passar amb les persones malaltes de càncer, a Elena Huelva li van caure fa temps els cabells quan va iniciar el tractament de quimioteràpia. No obstant això, després de començar el setè procés de químio, amb un canvi notable en les seves característiques, alguna cosa ha variat.

Ha alegrat tots els seus seguidors amb la notícia que ha explicat fa hores a les xarxes socials. «Per cert, sí, m'està sortint el pèl», confessava la 'influencer' a una història d'Instagram que hi ha generat multitud de comentaris positius.

Amb tot, ha publicat una imatge on la veiem amb les primeres puntetes de cabells foscos. Ho ha fet després de confessar que, tot i que inicialment va patir per adaptar-se al tractament nou, aquest li està anant molt bé. Elena ha compartit una publicació on explica detalladament com és el seu nou dia a dia amb aquesta quimioteràpia. «Cada dia em prenc una pastilla de químio i tres dijous seguits una més d'una altra químio. Després una setmana de descans i torno a començar», ha confessat.

Així passa els dies la bona d'Elena Huelva després d'aquest canvi de medicació després dels pobres resultats del PET TAC. La coneguda 'influencer' sevillana, amb el seu sentit positiu de l'humor, assumeix que és «més embolic» combinar unes pastilles amb les altres, però que, quan una s'hi acostuma, «és més fàcil».