Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alba Carrillo

Alba Carrillo fa saltar les alarmes sobre el futur bebè

Alba Carrillo desconeix si haurà de passar per quiròfan després del seu aparatós accident

Venim d'un cap de setmana mogudet ple d´accidents protagonitzats per les col·laboradores del nou espai Fiesta. Entre ells, hem estat coneixedors de l'accident domèstic d'Ana María Aldón i d'Alba Carrillo. El d'aquesta última ha estat una mica aparatós, ja que podria haver-li passat a qualsevol.

Alba Carrillo s'ha hagut d'absentar de la feina a causa d'un accident una mica ximple. La col·laboradora havia d'assistir al plató del programa, però a causa del seu trasllat a l'hospital li ha estat impossible. Afortunadament, tot ha quedat en un ensurt i els metges ja tenen el primer diagnòstic de la jove.

Aquesta es deu haver marejat després de l'impacte, i actualment encara no se sap si haurà de ser operada o si és que no cal.

Què li ha passat a Alba Carrillo?

Alba Carrillo tenia prevista una cita el 6 de novembre amb l'espai Fiesta, però un accident li ha impedit anar-hi. El reporter Óscar Beunza va explicar el motiu que ha portat la noia a l'hospital.

«La nostra companya Alba Carrillo ha patit una aparatosa caiguda a la sala de maquillatge, just abans d'entrar al programa. S'ha enganxat el peu amb el cable d'un assecador».

El redactor va explicar com la jove havia caigut abans d'entrar en directe, un accident força ximple que ha deixat totes les seves companyes realment preocupades per la seva salut.

El primer diagnòstic per part dels professionals mèdics

Els metges han confirmat que Alba Carrillo ha patit una fractura a la part capdavantera del radi. Després d'una primera exploració han vist en què ha quedat aquest ensurt. Actualment, un treballador ha pogut afirmar que «Ara, els metges estan valorant si és molt greu i demà sabrem si hauran d'operar-la o no».

Foto d'Alba Carrillo
Alba Carrillo | GTRES

Per la seva banda, la presentadora Emma García ha volgut llançar un missatge directe per a ella en què deia: «Ai, ho sento molt per Alba». «Li enviem una abraçada enorme. Tant de bo puguem parlar amb ella. Ho estàvem parlant, jo me l'he trobat quan ja havia caigut i és que estava amb molt de dolor, estava amb la infermera».

Feliciano López ha assegurat que Alba Carrillo s'ha marejat després dels fets i que «Estava molt disgustada perquè tenia molts projectes professionals aquesta setmana».

La cara de dolor d'Alba Carrillo

La col·laboradora estava maquillant-se i pentinant-se com sempre a les instal·lacions pròpies de Mediaset. Quan s'ha anat a incorporar, la cama s'ha enganxat amb el cable d'un assecador i això ha fet que es produeixi una caiguda.

Alba Carrillo a la seva arribada al judici de separació el 24 de novembre del 2016
Alba Carrillo, acorralada per un assumpte: advertència familiar a 'Sálvame' | GTRES

Alba Carrillo al principi s'ha queixat només del canell, però amb el pas del temps sembla que aquest dolor s'ha estès. Una mala caiguda que ha causat el trencament del cap del radi.

Beatriz Cortázar ha detallat una mica més la situació. «En caure es va fer mal al genoll i al canell». «Però al cap de poc després va notar un dolor fortíssim al braç, a la zona del colze».

De manera ràpida, ha hagut de ser traslladada a l'hospital més proper i ha estat quan ha conegut la greu notícia. De moment, Alba Carrillo està esperant conèixer el comunicat mèdic, que decidirà si ha de passar o no per quiròfan. Es preveu que demà es conegui aquesta resposta i se'n surti de dubtes com més aviat millor.