Concha Velasco durant la presentació de 'La habitación de María'

Concha Velasco creu que morirà i explica com vol ser enterrada

Concha Velasco ha tingut molts problemes de salut

Concha Velasco està travessant una de les etapes més tranquil·les de la seva vida. Sap que ja ha treballat suficient i ara l'únic que ha de fer és gaudir de la seva merescuda jubilació.

S'ha mudat a una residència situada a una de les zones més exclusives de Madrid i viu a prop dels seus fills Manuel i Francisco.

Concha Velasco ha estat a sobre dels escenaris fins al final, de fet la seva carrera ha estat més llarga del que tenia previst. El 2020 la van entrevistar per promocionar la seva penúltima obra, El Funeral, i va explicar que cada vegada veia el seu final més a prop. L'actriu estava convençuda que moriria el 2022, quan complís 82 anys.

Primer pla de Concha Velasco.
Concha Velasco ha estat treballant fins al final. | RTVE

Concha pensava que El Funeral seria la seva última obra i el guió la va ajudar a comprendre que la vida no és eterna. L'argument era molt dur: una actriu que moria després de convertir-se en una estrella. «Des que em veig morta en escena hi estic acostumada», va dir l'artista al diari El País.

Concha es va adonar que la seva vida s'acabaria i va començar a pensar com volia ser enterrada, informació que va compartir amb el públic.

«Jo vull que m'enterrin amb els meus pares i amb una caixa amb tots els meus records, però el Goya és tan gran que potser no hi cap». La mare de Manuel Velasco va parlar del tema amb naturalitat i l'entrevista que va concedir va ser molt aplaudida.

Concha Velasco reflexiona: «No em fa tanta gràcia»

Concha va dir que moriria el 2022 quan complís 82 anys, una edat que està cada vegada més a prop. Tot fa pensar que estava equivocada, ja que gràcies a la decisió que ha pres està passant un dels seus millors moments.

Fa gairebé dos mesos que viu en una residència on tenen controlat tots els seus problemes de salut.

Velasco és una dona forta i lluitadora. Per això, es mereix descansar i gaudir del seu temps lliure, ja que porta tota la vida treballant i brillant a sobre dels escenaris.

Quan va fer 80 anys va concedir una entrevista que avui té una importància especial.

«Portava preparada per fer 80 des de fa molt, la il·lusió de la meva vida era poder arribar als 80, ser àvia i gaudir. Però ara que són aquí ja no em fa tanta gràcia, m'agafa més o menys bé de salut, però una mica coixa». Aquestes paraules demostren que Concha ha superat tots els seus obstacles i que té oportunitat de complir el seu somni.

Concha Velasco i els durs problemes de salut que ha tingut

Concha ha hagut de superar molts problemes i afortunadament ha sortit bé després de tot.

La seva separació de Paco Marsó, pare del seu fill Francisco, va ser molt difícil, però això no és l'únic. L'actriu ha superat diversos problemes de salut que podrien haver acabat en tragèdia, però ella és molt forta.

Concha Velasco en cadira de rodes parlant amb Jorge Javier Vázquez
Concha Velasco s'està recolzant en el seu fill Manuel i en tots els seus amics. | Europa Press

Velasco va ser ingressada el 2018 per una pneumònia que la va obligar a descansar durant una temporada, i el 2014 va patir un limfoma.

Va estar uns mesos lluny dels escenaris fins que va superar aquest problema i quan va tornar pesava 11 quilos menys. L'actriu es va adonar que tot tenia una fi, per això pensava que moriria als 82 anys.

Tothom espera que l'artista estigui equivocada per les paraules que va dir a El diari El País. És la persona més estimada del món de la interpretació i el públic vol continuar gaudint-ne molt de temps.

«Quan compleixi els 82 l'actriu creu que serà el seu adeu definitiu, no només dels escenaris, també del món», va dir aquesta revista.