Foto de Concha Velasco.

Concha Velasco explica de qui va estar embarassada i preocupa tothom

Concha ha estat notícia els últims dies pel seu delicat estat de salut

Concha Velasco és, sens dubte, una de les actrius de més renom del nostre país i el seu llegat artístic passarà als annals de la història cinematogràfica espanyola.

Els darrers anys, les intervencions de Concha han estat molt escasses. I és que el seu delicat estat de salut l'ha mantingut molt allunyada dels mitjans.

Tot i això, tant la  història personal com professional de l'actriu suscita un gran interès per als mitjans de comunicació. Concha Velasco sempre ha jugat a despistar quan es tracta de la seva vida personal. I encara que ha estat una de les artistes més populars del nostre país, sempre ha preferit mantenir la seva vida personal allunyada de la pública.

Concha Velasco i la nit que va revelar el nom del pare del seu fill

Des dels seus inicis, 'La chica ye-ye' va despertar grans passions entre alguns dels homes més importants del nostre país. A més, l'actriu ha estat involucrada en una infinitat de projectes, cosa que l'ha portat a relacionar-se amb importants persones de la indústria.

Primer pla de Concha Velasco.
Concha Velasco va revelar el nom del pare del seu fill | GTRES

El nom de Concha Velasco sempre ha estat envoltat de grans figures, ella mateixa va revelar ser «una apassionada de l´amor». Però, si hi ha hagut un home que va marcar la vida de l'actriu, aquest va ser Paco Marsó. La història d'amor entre l'actriu i Arribas va estar plena d'alts i baixos, de moments feliços, però també de moments especialment durs per a Concha Velasco.

No obstant això, si hi ha un home important a la vida de Concha Velasco, aquest és el seu fill, Fernando. Durant molts anys, es va especular sobre qui podria ser el seu pare, ja que l'actriu va mantenir el secret sense voler pronunciar-se.

No va ser fins l'any passat que l'actriu es va armar de valor i va revelar un dels grans enigmes de la premsa rosa del nostre país. Va ser el març de l'any passat quan Concha Velasco va oferir una de les entrevistes més reveladores de tota la carrera.

La protagonista de Las chicas de la cruz roja donava el nom del pare biològic del seu fill Manuel al Deluxe:

«A la vegada que és una notícia, és una notícia trista, perquè l'últim dia que jo era al teatre, el 24 de gener, va morir el pare biològic del meu fill Manuel. El pare biològic de Manuel era Fernando Arribas, el gran operador cinematogràfic», revelava l'actriu.

D'aquesta manera, es va fer el silenci a plató i es va posar per fi nom a un dels homes més buscats a la dècada dels vuitanta. Concha Velasco va revelar que mai no s'hauria pronunciat sobre això, ja que la situació no era senzilla.

Quan ella es va quedar embarassada, Arribas tenia dona. Per tant, l'actriu va intentar amagar-ho fins que ja va ser molt visible.

Fernando Arribas
Fernando Arribas va tenir una molt bona relació amb el fill de Concha Velasco | EUROPAPRESS

El seu fill Manuel sempre va ser coneixedor que ell era el seu pare. A més, en una recent entrevista prèvia que morís Arribas, va reconèixer que no volia posar-lo al focus mediàtic:

«És un senyor a qui jo estimo molt, però no vull que el molestin perquè és un senyor gran. Vull que estigui tranquil a casa, donar-li tot l'afecte del món, el mateix que em dona ell», revelava.

Concha i el seu delicat estat de salut

Fa unes setmanes saltaven totes alarmes a causa d'un sotrac a la salut de l'actriu. Segons han revelat diversos mitjans de comunicació, els seus familiars han estat molt pendents de Concha en aquest dur revés.

El seu fill Manuel no vol pronunciar-se gaire sobre el que ha passat, però, sí que ha volgut tranquil·litzar a tots confirmant que la situació «està millorant».