Quim Masferrer

Se separa una famosa parella de TV3

La notícia ha estat una sorpresa per a tothom

Nova separació a TV3. Tot just fa unes setmanes, sortia a la llum la notícia del trencament entre l'actriu Agnès Busquets i el periodista i també actor Roger de Gràcia. Doncs bé, avui, En Blau ha donat l'exclusiva d'una altra parella que ha decidit posar punt final a la seva relació de mutu acord. Aquesta és la conformada per Quim Masferrer i Xantal Llavina.

La notícia ha estat una sorpresa per a tothom. Fa només uns dies que Masferrer posava fi a una nova temporada de El Foraster  amb unes emotives paraules. 

«Si una cosa tinc clara, és que els pobles de Catalunya n'estan plens de somiadors. Una vegada més, heu compartit amb mi els vostres somnis, les vostres il·lusions, les vostres històries. I només us puc estar agraït. Perquè gràcies a vosaltres, ser foraster continua sent un somni fet realitat», deia visiblement afectat.

Una separació sorpresa

Doncs sí, una separació que ha agafat tothom desprevingut, ja que són dues personalitats molt estimades per a tothom. Segons informa el mitjà esmentat anteriorment, Masferrer i Llavina, mai van arribar a casar-se, però sí que feia molts anys que eren parella. De fet, tenen una filla petita en comú.

Ara, els tocarà seguir amb els seus compromisos professionals els quals, segons sembla, els hi van molt bé. En el cas de Quim Masferrer, no cal dir que el programa que presenta a TV3, El Foraster, és una de les emissions amb més audiència de la graella de la televisió catalana. 

Per la seva banda, a Xantal Llavina també li van molt bé les coses en l'àmbit professional. La periodista continua presentant el seu exitós programa Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio. 

Quim Masferrer i Xantal Llavina
Quim Masferrer i Xantal Llavina posen fi a la seva relació. | Twitter

Una altra separació a TV3

Tal com hem esmentat anteriorment, la veterana actriu catalana del programa 'Polònia' de TV3, Agnès Busquets, i el periodista i actor català Roger de Gràcia, també van decidir acabar amb el seu matrimoni de més de 10 anys, ara tot just fa unes setmanes. La notícia, també sortia a la llum de la mà del mitjà En Blau.

Roger de Gràcies i Agnès Busquets
Roger de Gràcia i Agnès Busquets. | Twitter

Els actors es van conèixer treballant a TV3 i es van casar en una preciosa cerimònia l'any 2009. A més, tenen un fill en comú de 12 anys.