Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Rodríguez.

La policia, obligada a intervenir per a frenar el que ha succeït a 'Sálvame'

La policia va haver d'actuar.

Les últimes setmanes han estat molt intenses per als nostres tertulians de Sálvame. En efecte, s'han estat parlant de temes molt incòmodes per a tots, especialment per a dos dels seus col·laboradors, Belén Rodríguez i Kiko Herández, i per al nostre presentador, Jorge Javier Vázquez.

El presentador no només va parlar d'un moment molt incòmode i dur per a ell, la mort de la seva companya Mila Ximénez, sinó que també va assenyalar l'equip de Sálvame per com van actuar després de la seva mort, i no s'ha esmentat més. D'altra banda, la setmana passada ja es va parlar del préstec de Belén Ro a Kiko Hernández, però el problema no va acabar allí.

La relació que es va trencar a Sálvame.

La setmana passada es va saber que el 2017 Belén Rodríguez li va prestar cent mil euros al seu company de feina i amic, Kiko Hernández.

No va ser fins que es va començar a debatre a Sálvame i a treure tota la informació sobre els diners, quan Kiko es va assabentar que Belén Ro no tenia cap confiança en ell i que el considerava un morós i un mal pagador, motiu pel qual ella volia tenir que li tornés tots els seus diners immediatament.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Belén Rodríguez i Kiko Hernández van posar fi a la seva amistat quan ella li va demanar que li tornés tots els diners | CatalunyaDiari

Totes aquestes novetats per al tertulià van ser un cop baix per a ell i se les va prendre molt malament. Tan malament que va decidir posar fi a la seva amistat amb la seva companya, de la qual no en volia saber res més durant un temps.

En aquesta decisió també va participar el presentador Jorge Javier i va bloquejar a les xarxes socials la noia que era també la seva amiga, «Que se'n vagi a la merda!», va dir. No només els que estan en contra de Belén Ro la van bloquejar, sinó que ella també ho va fer als seus examics i companys de Sálvame.

La policia intervé al programa de Sálvame.

Amb tota aquesta tensió generada entre els tertulians de Sálvame. Aquest dimarts 15 de novembre, el reporter de Sálvame, Kike Calleja, va decidir visitar la casa de la col·laboradora per poder intentar solucionar o apaivagar la situació.

El reporter anava acompanyat de l'equip audiovisual de Sálvame i, amb el permís dels llogaters, van entrar en un apartament on tenien visió de la finestra de l'apartament de Belén Ro. Ella va abaixar les persianes i va trucar a la policia.

Minuts més tard, es presenten davant del portal de la tertuliana dues patrulles de policia, que van pujar al domicili de la col·laboradora per parlar-hi. Belen Ro va acusar aquesta part de l'equip de delicte contra la seva dignitat i intimitat.

El reporter ha estat informant del que ha passat en tot moment. «Lluny de voler solucionar les coses, no es respira gaire bon ambient (...) Tan aviat hem pujat al domicili ha aparegut un cotxe de la policia municipal i han pujat a parlar amb ella. Ha arribat Belén Rodríguez en companyia, anava amb màscara perquè no la reconeguéssim».

'Sálvame'
La policia va a casa de Belén Rodríguez | MEDIASET

Més tard, quan la policia ja era a la casa de Belén Ro, Kike informava que hi havia una reunió amb els policies, i que ells no només els estaven vigilant des de la finestra, sinó que també van posar el programa per saber exactament què s'estava gravant de la intimitat de Belén. «Belén està fent molts escarafalls», deia el reporter.

Després de parlar amb la tertuliana, els policies van anar a l'apartament on van estar vigilant i gravant Belén Ro per identificar totes les persones que es trobaven en aquest domicili.

És clar que després d'aquest fet seguiran les tensions entre els col·laboradors de Sálvame i els posicionaments entre un bàndol i un altre per defensar la persona que ells creuen que té raó.