Primer pla de Concha Velasco.

Concha Velasco rep una altra visita a la seva residència i expliquen per fi la veritat

Concha Velasco fa un mes que viu allà pel seu delicat estat de salut

Concha Velasco ha sigut una de les actrius més estimades i respectades del nostre país.

Al llarg de 60 anys, ha sigut una de les grans figures del cine espanyol. Però, es va haver de retirar dels escenaris el mes de setembre passat perquè la seva vellesa ja no ho permetia.

Ara, Concha Velasco té una nova vida molt diferent de la que va portar durant les últimes sis dècades, després de dir adeu als escenaris.

Concha Velasco
Concha Velasco abans de veure's obligada a viure en una residència. | Europa Press

Des de fa un temps, l'actriu ha patit alguns problemes de salut, que han empitjorat per la pandèmia.

Concha Velasco es veu obligada a ingressar en una residència

Velasco va patir problemes de mobilitat i d'estómac, entre d'altres, i els seus fills van decidir al febrer canviar la vida de l'artista.

I és que ja no podia viure en bones condicions amb el seu fill Manuel. I la millor opció que van pensar els seus fills va ser ingressar-la en una residència.

Imatge de Concha Velasco en una cadira de rodes.
Manuel Velasco i la seva mare sortint de la residència on viu l'actriu. | Europa Press

Aquesta residència té totes les comoditats i l'actriu rep cada dia visites d'amics i companys de professió. Els agrada parlar d'anècdotes del passat i riure amb ella per fer més agradable l'estada a la residència.

L'última famosa i amiga de Velasco que l'ha visitat ha sigut la cantant i actriu Ana Belén.

Ana Belén explica la veritat sobre l'estat de salut de Concha Velasco

Els periodistes li han preguntat si li volia enviar algun missatge d'ànim a l'actriu, però la cantant ha estat molt clara sobre això. «No he d'enviar cap missatge d'ànim perquè l'únic que li envio és un petó molt gran», ha dit al photocall.

Primer pla d'Ana Belén.
Ana Belén visita a Concha Velasco. | GTRES

A més, Ana Belén explicava que ja va anar a veure l'actriu a casa seva.

La cantant tampoc ha volgut parlar sobre les crítiques que els fills de Velasco han rebut per ingressar-la en una residència. «No he entrat en això, ni m'he assabentat. A més, no m'interessa, això és de la seva vida privada», ha dit clara.

Ana Belén va dir que va estar amb ella durant molt de temps i que va ser molt bonic veure-la de nou. «L'estona que vaig passar amb ella, estupenda, divertida, vam riure molt. Molt bé», explicava.

La tallant resposta d'Ana Belén sobre Concha Velasco

Finalment, Ana Belén va ser una mica tallant a l'hora de respondre als periodistes que estaven a l'acte dels Premis Unió d'Actors i Actrius.

«No ho sé, no hi soc cada dia», deia referint-se si Concha és la reina de la residència on està.

Imatge de Concha Velasco.
Concha Velasco va rebre la visita d'Ana Belén. | Europa Press

La cantant ha sigut una de les protagonistes dels Premis Unión de Actores y Actrices. Això va ser així per la seva nominació a 'Mejor Actriu de Teatre' pel seu treball a l'obra Antonio i Cleòpatra.

Encara que no va guanyar, l'actriu està travessant un dels moments més importants de la seva carrera. En només uns dies, l'amiga de Concha Velasco rebrà el Premi Fotogramas de Honor per la seva llarga carrera artística.