Fotomuntatge d'Alba Santana i Mila Ximénez.

Alba Santana i la seva germana secreta: van fer-ho passar molt malament a Mila

Alba Santana coneix l'infern que va travessar Mila Ximénez després del divorci de Manolo

Alba Santana és famosa des d'abans de néixer perquè els seus pares són dues cares icòniques dins de la crònica social. Tot i això, ella ha aconseguit viure al marge del focus mediàtic perquè no se sent còmoda justificant la seva vida privada.

La seva mare, Mila Ximénez, va obrir el seu cor al gran públic i va haver de pagar unes conseqüències força serioses.

Mila Ximénez va estar casada amb Manolo Santana i la seva experiència no va ser gaire bona, de fet després de divorciar-se va viure la seva etapa més sinistra.

L'escriptora va assegurar que la memòria va esborrar determinats records perquè eren massa dolorosos. El tennista, segons ha sortit publicat, no va tenir un bon comportament i va crear situacions que van amargar la mare d'Alba.

Alba Santana
Alba Santana està passant per un moment molt delicat i ha demanat ajuda. | GTRES

 

Alba Santana no ha guardat mai rancúnia al seu pare, malgrat que el tennista va estar aïllat durant els seus últims anys de vida.

Manolo només confiava en la seva última dona i va pensar que el més encertat era allunyar-se del seu entorn. Aquest tipus de comportaments van acabar amb la paciència de Mila, que va treure a la llum tota la veritat del tennista.

Ximénez va revelar durant una de les seves entrevistes que Santana li va amagar que tenia un fill i ella se'n va assabentar quan ja estava casada amb ell.

Aquest germà d'Alba va marcar la vida de la col·laboradora perquè es va adonar que compartia la seva existència amb un home poc sincer. «Em vaig assabentar que tenia una altra filla al cap de tres mesos de casar-me», va explicar la que va ser col·laboradora de Sálvame.

Alba Santana, paralitzada: «Viure amb ell era un infern»

Alba sempre ha protegit la seva mare perquè sap que va patir molt quan es va separar de Manolo Santana, ja que el tennista era força influent.

Manolo es va quedar amb la custòdia de la seva filla i impedia que la Mila en gaudís amb llibertat. Aquest atreviment va turmentar la sevillana durant molt de temps i va viure una de les etapes més fosques de la seva vida.

Fotomuntatge de Mila Ximénez i Manolo Santana
Alba Santana adora els seus pares Manolo i Mila. | CatalunyaDiari
 

Mila Ximénez va saber que la seva filla tenia una germana per sorpresa, però això no va ser el pitjor de tot. Segons va explicar, el tennista li havia estat infidel més d'una vegada i el seu comportament era força qüestionable.

Quan la tertuliana es va adonar del que estava patint va trencar el matrimoni i suposadament l'esportista va voler venjar-se'n.

«Jo me'n volia anar quan va néixer Alba, ja a l'hospital vaig parlar amb l'advocat, però un germà de Manolo mor d'un infart. Entenc que no puc anar-me'n en aquell moment i em vaig equivocar perquè aquest episodi el va fer pitjor persona encara. Viure amb ell era un absolut infern perquè com a tennista ha estat el millor, però com a persona ha estat abominable», va explicar Ximénez.

Alba Santana va ajudar els seus germans a superar el trauma

Alba ha patit molt pel comportament del seu pare, però no li ha guardat mai rancor i va intentar que els seus germans tampoc ho fessin.

Mila Ximénez va assegurar que la jove estava cuidant els fills de Manolo perquè ell no en volia saber res. «Aquests fills que ha deixat aparcats estan protegits i cuidats per Alba i per mi, jo tinc relació amb tots quatre».

La filla de la col·laboradora no està passant un bon moment perquè s'ha quedat òrfena en sis mesos. No se sent còmoda participant en la vida pública, però fa unes setmanes es va veure obligada a fer un pas endavant.

Va entrar per telèfon al programa Sálvame per demanar respecte, un respecte que es mereix més que ningú.

Manolo Santana, seguint el relat de la seva exdona Mila, ha tingut un comportament força qüestionable.

Tot i això, tots els seus fills senten adoració per ell perquè entenen que alguna de les decisions que va prendre estaven condicionades. Molts periodistes pensen que Claudia Rodríguez, la darrera dona del tennista, podria ser la responsable de moltes de les coses que han passat.