Fotomuntatge de Pablo Urdangarin i Cristina de Borbó

Pablo Urdangarin confirma a la seva mare qui és la rossa que abraça en una foto

Sembla que Pablo Urdangarin té moltes nòvies últimament

Fa poques setmanes que Pablo Urdangarin s'ha convertit en un personatge de la premsa del cor. Fins ara tenia una vida molt tranquil·la i estava completament centrat en els seus estudis i en la seva carrera esportiva. Segueix els passos del seu pare, i si tot va bé, podria convertir-se en un jugador d'handbol molt important.

Però, ara la seva vida ha canviat perquè està rebent molta pressió mediàtica per la nova relació d'Iñaki. Els mitjans el perseguien abans i després dels entrenaments, però ell sap controlar la situació i atendre molt bé els periodistes.

Per això coneixem tan bé a Pablo. És el primer dels sis nebots del rei a qui se'l coneix un ofici. Als seus 21 anys ja juga pel Barcelona, després d'estar en un club francès.

És un noi molt educat, amb un físic que no passa desapercebut per les joves. Ros, d'ulls blaus i un cos envejable. Ho té tot per triomfar a l'amor.

S'ha parlat molt sobre les possibles nòvies. Una foto abraçada a una noia va disparar tots els rumors. Aquesta amiga era la Juliana, una companya de classe.

Pablo Urdangarin amb la seva parella Juliana
Pablo Urdangarin i Juliana, que podria ser la seva nòvia. | Europa Press

A Ya son las ocho van dir que ja l'havia portat a casa. «Així ho han confirmat, manté una relació des de fa un any amb una jove anònima a la qual encara no hem vist. Una relació seriosa que ja els hauria portat a conèixer les seves respectives famílies i fins i tot entrar a Palacio», van explicar.

Tot i això, l'entorn de Pablo Urdangarin ho ha negat. Estaria solter i sense moltes ganes d'enamorar-se'n. A la sortida dels entrenaments d'handbol l'esperen sempre moltes seguidores ansioses per fer-se una foto amb ell.

Alguns mitjans expliquen que «mai va existir aquesta relació, que el jove està solter». En aquests moments, està només centrat als estudis, l'esport i la seva família. Si hagués tingut alguna nòvia «ja haurien estat fotografiats», diuen.

Des que es va conèixer la separació dels seus pares, els mitjans l'han perseguit sense descans. I en cap moment se l'ha vist amb algú que no fos aquesta companya de classe.

Pel que sembla, candidates no n'hi falten, i a les xarxes socials rep moltes peticions de seguiment. També, a la sortida dels partits i entrenaments li demanen moltes selfies i autògrafs.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta de bàsquet del FC Barcelona
Pablo Urdangarin segueix molt centrat en l'handbol. | EP

Pablo Urdangarin, molt intel·ligent als seus 21 anys

Pablo Urdangarin ha demostrat amb el seu comportament ser un dels membres de la família més intel·ligents. Fa uns dies el seu pare va fer una entrevista a la Cope i només el va elogiar. Estava encantat per la seva carrera professional al món de l'esport.

Però alguns mitjans han aprofitat el moment per criticar a Iñaki. Deien que l'exduc de Palma «feia unes declaracions a les portes del despatx on compleix part de la sentència. Van ser iguals a les que va fer el seu fill».

A LOC explicaven que «el pare no té tanta destresa com el fill, sembla que li van regalar el títol a Esade». No sap portar aquestes situacions com el noi.

De moment, Pablo Urdangarin s'ha convertit en el gran descobriment de la família. També és el que podria tenir el futur amb més èxit. Si tot va bé, el veurem triomfant a l'handbol.