Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco descobreix l'últim secret que amagava el seu pare

David Flores Carrasco no es pot creure que finalment tot allò que s'ha dit del seu pare era cert

David Flores Carrasco per fi s'assabenta de tota la veritat. I és que després de diversos mesos patint per la separació del seu pare i Olga Moreno, el germà de Rocío Flores veu una mica de llum al final del túnel.

Per als fills de Rociíto, aquest darrer any ha estat el pitjor de les seves vides. Sí, ja que amb l'emissió de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', es va obrir la Capsa de Pandora.

Des de llavors, la família Flores-Moreno va començar a ser protagonista de totes les portades de revistes i programes de televisió. Les seves disputes familiars i la guerra oberta amb la filla de Rocío Jurado es van convertir en el plat principal de la premsa del cor.

Primer pla de David Flores Carrasco amb gorra i la mascareta baixada
David Flores, molt disgustat amb la decisió del seu pare | GTRES

Però, sens dubte, un dels temes més polèmics ha estat el romanç entre Antonio David i la periodista Marta Riesco. Ara, malgrat els rumors de ruptura, tot apunta que la seva relació va vent en popa.

Després de superar una complicada crisi, la parella ha tornat més unida que mai i prova d'això és l'última decisió que l'exguàrdia civil ha pres sobre això. Per part seva, David Flores va saber gràcies a la premsa la decisió que el seu pare estava a punt de prendre.

En concret, setmanes enrere, Diego Arrabal va assegurar a 'Viva la viva' que Antonio David ja havia trobat una nova llar. Gairebé dos mesos després de la ruptura, l'excol·laborador de Telecinco havia començat a treure totes les seves pertinences de la casa de la guanyadora de 'Supervivientes 2021'; una cosa que ha afectat molt el seu fill petit.

Imatge d'Olga Moreno i David Flores Carrasco passejant pel carrer
David Flores té el suport d'Olga Moreno | GTRES

Al principi, es va parlar que el pare de David Flores havia trobat un pis a Màlaga, molt a prop d'habitatge familiar, per poder estar a prop dels seus fills petits. Tot i això, les últimes informacions que han sortit a la llum apunten que l'extertulià de 'Mediaset España' s'ha mudat una mica més lluny del previst.

David Flores tindrà problemes per veure el seu pare

David Flores estava molt il·lusionat que el seu pare no se n'anés a viure lluny, però les últimes imatges que ha publicat 'Europa Press' han llençat per terra totes les seves esperances.

Després de diverses setmanes especulant amb la mudança, aquesta agència de comunicació ja ha assegurat que Antonio David està completament instal·lat a la casa que Marta Riesco té llogada al nord de Madrid.

Així doncs, el pare de David Flores ha decidit començar una nova vida lluny dels seus fills, cosa que al jove no li ha agradat gens. Tot i que no es vol allunyar d'Olga Moreno, el germà de Lola i Rocío Flores no entén com el seu pare ha establert la seva primera residència tan lluny.

No obstant això, en un dels seus darrers viatges a Màlaga, Antonio David ha aprofitat per recollir les poques pertinences que encara tenia a la llar familiar.

Imatge d'Antonio David Flores d'esquena arrosegant una maleta
Antonio David Flores ha portat una maleta a casa de Marta Riesco | Europa Press

Després d'aquesta visita als seus fills, l'extertulià ha tornat a la capital, on ha estat fotografiat amb una maleta plena de roba. Concretament, ha estat captat baixant d'un taxi a les portes del nou habitatge. Amb ell, portava dues maletes i un necesser en què ha traslladat els últims objectes que guardava a casa d'Olga Moreno.