Pla general d'Enrique Ponce amb el rostre seriós i dins d'una plaça de bous

Enrique Ponce ja té dia i hora per a anar-se'n de casa d'Ana Soria

El torero i la seva parella tornen a ocupar el focus mediàtic per l'última decisió que ell ha pres

Enrique Ponce i Ana Soria, la parella que fa dos anys va provocar un tsunami informatiu, segueix fent parlar. La revolució mediàtica que va esclatar quan es va confirmar la relació va marcar un abans i un després entre l'alta societat espanyola.

Ara hi torna a haver un motiu de pes perquè la parella, aquests últims dies, hagi sigut protagonista de totes les portades i comentaris.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Enrique Ponce i Ana Soria tornen a ser els protagonistes dels mitjans de comunicació | GTRES

La raó no és altra que el fet que Enrique Ponce tornarà a torejar. Hi ha una gran expectació per a saber la data en què un dels millors toreros d'Espanya tornarà a les places.

L'entrenament intens d'Enrique Ponce

Ja ha passat molt de temps des que Enrique Ponce va confirmar que es retirava mitjançant un comunicat. Concretament, el mes de juny passat, el torero es va obrir en canal i va assegurar que l'adeu només seria «durant un temps indefinit».

La finalitat era «fer una parada al camí», explicava. Des de llavors està instal·lat a Almeria, on viu amb Ana Soria.

Estan a punt de fer dos anys de relació, i fonts properes asseguren que estan millor que mai. Enrique Ponce va aconseguir el que volia i, després de la polèmica que va suposar la histròria amb Ana, es va voler allunyar del focus mediàtic.

Tot i això, els ardus entrenaments i l'alt nivell d'esforç físic a què se sotmet han fet que torni a ser notícia.

La incògnita d'Enrique Ponce

A l'espera que Enrique confirmi o desmenteixi alguna informació, hi ha diversos rumors que confirmen el retorn del torero a les arenes i d'altres que ho desmenteixen.

Imatge d'Enrique Ponce torejant a una plaça de bous
Enrique Ponce en una plaça de toros | GTRES

Els rumors més fiables són els que asseguren que el torero tornarà. I ho farà a Mèxic, amb el seu gran amic José Tomás. Segons 'El Español', «està tot molt avançat» i, si tot va bé, serà a la coneguda Monumental d'Aguascalientes.

Si fos així, Enrique Ponce tindria pensat fer el comiat a Espanya. Segons el mitjà esmentat, el torero «s'ha posat de marge el 2023 i seleccionarà les places més importants».

«A València està clar que hi anirà. Llàstima que Chiva encara no tingui una plaça de toros en condicions perquè Ponce hi debuti. És una espineta que té clavada: no ser profeta a la seva terra», confirmen fonts properes a 'El Español'.

L'única cosa clara que té Enrique Ponce

Si això fos cert, Enrique Ponce estaria a escasses setmanes de tornar a les arenes. No obstant això, no tothom aposta per tornar-lo a veure tan aviat en una plaça de toros. Segons Jesús Mariñas, Ponce no té pensat fer gires llargues.

«Vol gaudir d'altres coses de la vida», explica el periodista. I això no seria l'únic que fa perillar el retorn d'Enrique. El portal taurí 'Aplausos' assegura que «no reapareixerà aquest any».

Sigui com sigui, el torero té clar que vol estar amb Ana Soria, amb qui és molt feliç. Ara la jove ocupa l'atenció dels mitjans per la nova etapa que està a punt d'estrenar.

Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce
Ana Soria i Enrique Ponce estan millor que mai com a parella | Catalunya Diari

La nova etapa d'Ana Soria

Ana Soria s'ha fet molt famosa. Quan es va confirmar que estava amb Enrique Ponce, es va veure obligada a deixar de banda les xarxes socials.

Estudiant de dret i a punt d'acabar la carrera, la jove busca un despatx d'advocats a Almeria per a fer les pràctiques. Tot un hàndicap, tenint en compte la fama que té per ser la parella del torero.