Les parelles concursants de La Isla de las Tentaciones 3 a la platja

Una concursant de 'La isla de las tentaciones', a punt de ser mare

Una de les protagonistes del reality ha parlat dels plans de futur que té

Després de passar per 'La isla de las tentaciones', la vida de Melodie Peñalver va fer un gir. La jove va trencar amb la seva parella, Cristian Jerez, després de nou anys de relació.

«Volem anar a l'illa perquè s'adoni que soc l'home de la seva vida i que pot confiar en mi», assegurava el noi quan tots dos van entrar al reality.

«Tinc ganes d'aquesta experiència, però alhora em fa por», reconeixia Melodie abans d'embarcar-se a l'aventura que els canviaria la vida.

«Jo crec que això ho hem de passar, perquè ho necessitem. Tinc molt clar per què he vingut aquí. Vull sentir que soc la teva prioritat. Vull sentir, de veritat, que has canviat».

La veritat és que la parella no va arrencar amb gaire bon peu la relació, o almenys no va ser gens senzill. Tal com explicaven, ella era la nòvia del millor amic de Cristian i ell, de la millor amiga de Melodie.

«Cristian i jo som famosos a Elx per haver traït les nostres parelles», va reconèixer la jove. «Anàvem a sopar en parella, anàvem junts de festa... però, al final, m'agradava tant, que em va ser igual i vaig tirar endavant».

Melodie Peñalver fent un directe a Mtmad
Melodie Peñalver vol ser mare soltera | MTMAD

Finalment, i després de passar pel programa, no van aconseguir salvar la relació. Així, Melodie va iniciar una nova relació amb un dels seus temptadors del reality, Beltrán.

Aquesta història, però, també ha estat plena d'altibaixos. Tant és així, que aquest estiu van anunciar que ho havien deixat.

«Feia poc temps que estàvem junts, però no m'ho esperava», reconeixia la noia després d'aquesta nova garrotada amorosa. «Jo sento que el Beltrán no ha estat a l'altura de les circumstàncies, i a l'última etapa de la relació he vist coses que no es podien tolerar».

«Crec que ell no m'ha sabut valorar», concloïa Melodie, molt dolguda. No obstant això, aquestes últimes setmanes sembla que la parelleta ha reprès el contacte.

Melodie confessa públicament que vol ser mare

«Hem quedat diverses vegades», explicava la jove als seus seguidors. «Al principi, després de trencar la relació, no estava per a res perquè hi havia coses que m'havien dolgut molt. Estava desil·lusionada i reticent a ell. Sentia molt de rebuig».

Però sembla que amb el transcurs dels mesos, Melodie i Beltrán han anat reprenent el contacte: «Aquesta mala vibra s'ha refredat i calmat amb el temps».

De moment, Melodie segueix enfocada a trobar l'home perfecte, i ja no només això, sinó que fins i tot s'ha plantejat ser mare.

«Seria un perfil per a una amistat i, després, si sorgís alguna cosa més... Però no aniria a sac, exclusivament per a lligar. M'imagino que seria més aviat per a conèixer gent i veure què sorgeix», assegurava sobre la idea de tornar a tenir parella.

«Soc una noia que sap el que vol, amb les idees clares. A aquesta alçada de la vida, no estic per a ximpleries», remarcava.

«Busco un noi que sigui bona persona, divertit, sincer... Una persona senzilla. La gent senzilla escasseja força». Algú, que, segons ella mateixa, pugui ser el futur pare dels seus fills. Tot i això, de moment, no li desagrada la idea de ser mare soltera.

Així ho ha comunicat al seu canal de Mtmad. «És una cosa molt privada, no pensava explicar-ho», ha començat dient.

«Moltes vegades us he comentat que sempre he volgut formar una família. Però ara he canviat de parer. La idea de la família tradicional ja no m'atrau», prosseguia la noia.

«M'agradaria ser mare, però cada vegada tinc menys ganes de tenir parella. Estic en un moment en què treballo molt, i no crec que fos feliç».

«Una cosa que em preocupa és que ja tinc trenta anys», assenyalava. «Soc una persona molt previnguda i m'agrada buscar informació. M'he trobat amb la possibilitat de congelar òvuls, i és el que faré».