La coneguda cara d'Antena 3 que podria passar ben aviat per l'altar

L'amor triomfa entre els personatges d'un dels programes més populars de la cadena

Manel Fuentes presenta un dels programes de més èxit d'Antena 3 | Antena 3

L'amor sempre és un motiu de celebració. I això ho saben bé a Antena 3, especialment, al programa 'Tu cara me suena'.

Després que Chenoa, que forma part del jurat d'uns dels programes més estimats d'Atresmedia, anunciés la seva boda per aquest estiu, ara són més els rumors que corren envers altres cares conegudes del programa. Concretament, estaríem parlant del presentador Manel Fuentes, el qual, no descartaria casar-se ben aviat amb la seva actual parella i mare dels seus fills. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El ram va anar a parar a mans de Manel

Els primers rumors van començar a saltar quan, durant l'emissió d'un dels programes de 'Tu cara me suena', Chenoa va llençar a l'aire un ram de núvia amb motiu d'una paròdia sobre la seva boda. Casualitat de la vida, o no, el ram va anar a parar a mans de Manel davant la sorpresa de tots. Però lluny de reaccionar malament, el català va confessar que: «Ja vaig dir que serà el moment, ja veurem. Ja tindreu notícies».

Arran d'aquesta confessió, el presentador va seguir dient que: «Fa temps que li estic donant voltes al tema, a la boda, tothom passa pels seus cicles, és a dir, que veurem». Així doncs, està clar que Manel no tanca la porta a contraure matrimoni amb la dona amb la qual comparteix la seva vida, per tant, és ben probable que els seus companys de programa celebrin un nou enllaç ben aviat.

 

Chenoa, espantadíssima: La seva boda, en perill pel coronavirus

Per la seva banda, la crisi del coronavirus està afectant la vida normal de molta gent, inclosos els famosos. Aquests estan veient com se'ls suspenen esdeveniments, es cancel·len actes o com tenir greus problemes per celebrar bodes o enterraments.

Un dels personatges públics que s'ha mostrat més espantada per la malaltia és Chenoa. La cantant va arribar a demanar a la premsa que es mantingués a més d'un metre d'ella per evitar un possible contagi. La seva boda amb Miguel Sánchez està prevista pel pròxim 14 de juny, però, amb el pànic que sent ara mateix, el futur de l'enllaç està en l'aire.


Comentaris

envia el comentari