Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Una coneguda d'Irene Rosales confessa el problema familiar per la mort del seu pare

Irene no ha pogut evitar emocionar-se

Irene Rosales no ha tingut una vida fàcil. Més d'una vegada, la dona de Kiko Rivera ha confessat públicament algun dels conflictes a què ha hagut de fer front des que era molt petita.

Amb només vuit anys, l'excol·laboradora de televisió ja va saber que era enfrontar-se a una dura malaltia. I és que, des que el seu pare es va posar malalt, tota la família va haver de lluitar per seguir endavant.

Irene Rosales
Irene Rosales no ha tingut una vida fàcil. | GTRES
 

Per això, la seva germana Mari Tere no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de demostrar-li el seu amor i el seu suport davant de tot Espanya. El juliol del 2021 la dona de Kiko Rivera va anar al plató de Volverte a ver per rebre un missatge molt especial.

Però el que menys s'esperava Irene Rosales era que, després d'haver perdut els seus dos pares en menys de dos anys, Mari Tere fes pública la disconformitat familiar per la qual estan passant.

Un familiar d'Irene Rosales ho explica tot

Mari Tere sap com era d'important la seva mare per a ella, per això, no va voler deixar passar l'oportunitat per valorar tot l'esforç que va fer l'extertuliana durant tots aquests anys.

«Irene ho ha fet tot per la seva mare. Per a ella, la seva mare era els seus peus i seves les mans, i ho ha deixat tot per ella», va dir Mari Tere, molt emocionada mentre el programa emetia un vídeo de tota la família.

«He de dir que tot el que heu dit al vídeo, tot el que he patit i el que he fet, ho repetiria una i mil vegades. Ella és la meva mare, és qui m'ha criat i li ho he d'agrair tot a ella», va assegurar Irene Rosales amb llàgrimes als ulls.

Primer pla d'Irene Rosales.
Irene Rosales està molt unida a la seva família. | Telecinco
 

«No hi ha millor sorpresa que aquesta, perquè és la meva germana i li ho dec tot. Som una pinya i estem tots a una. Per mi, Mari Tere és la meva mare i el meu pare també», va apuntar la dona del Dj, sense poder evitar plorar.

Després d'assegurar que «sempre has estat una lluitadora» i que «el pare i la mare estan molt orgullosos de tu», Mari Tere va voler compartir amb l'audiència de Volverte a ver  com era Irene Rosales de nena.

«Irene era una nena molt alegre, molt simpàtica, una nena feliç», va explicar Mari Tere. «És veritat que amb el temps he anat perdent una part de la meva alegria, però perquè m'he anat adonant de les situacions. Ja es recuperarà», va matisar la col·laboradora de la cadena.

Desgraciadament, l'esposa de Kiko Riverano té gaires records previs a la malaltia del seu pare. I és que, amb només 8 anys, els problemes es van instal·lar a casa seva.

«Tinc molt pocs records de quan el meu pare no estava malalt, no gaires. Sé que he estat feliç, no m'ha faltat de res, mai. No he estat una nena capritxosa. En aquest aspecte, els ho he posat força fàcil als meus pares».

Irene Rosales
Irene Rosales explica com va ser la seva infantesa. | GTRES
 

Per això, el que més desitja és que les seves filles no hagin de passar per una situació semblant. «Jo vull que les meves filles tinguin aquesta figura paterna. Això del meu pare va ser molt radical a tota la família».

«Ens va afectar econòmicament, a casa, a mi em va agafar amb 9-10 anys i em va canviar tot. No sé què és que la meva mare em porti a un cinema, però mai no li he retret. Els meus pares han fet coses amb els meus germans grans que amb mi no, però és normal», va lamentar Irene Rosales a continuació.

«El que a mi em va tocar viure amb aquesta edat no els va tocar a ells, però estic agraïda perquè gràcies a ells he après molt».