Sorprenent confessió de Piqué sobre la seva quarantena: «De moment...»

El central blaugrana no ha perdut el seu sentit de l'humor

Gerard Piqué
Sembla que Piqué no ha perdut el seu sentit de l'humor | EFE

A poc a poc el país torna a la ‘nova normalitat’ després d’haver superat el primer pic de contagis de coronavirus. Els esports estan tornant progressivament, sobretot aquells de caràcter individual.

El futbol és un dels grans perjudicats per aquesta crisi, amb la Lliga aturada i diversos jugadors contagiats per CoVid-19. Tot i això, la majoria d’equips estan tornant als camps d’entrenament per practicar de forma individual, com és el cas del FC Barcelona.

L'equip blaugrana, molt actiu a les xarxes

El compte oficial de Twitter de l’equip blaugrana ha compartit diverses fotografies d’aquests dies, on es veuen als futbolistes esforçant-se al màxim per aconseguir el nivell que tenien abans del confinament.

Una d’aquestes imatges està protagonitzada per un concentrat Gerard Piqué saltant uns obstacles al mig del camp. L’equip ha compartit la fotografia amb una emoticona d’un avió, simulant la gran alçada que estava saltant el central blaugrana.

Piqué, sempre disposat a fer broma, ha decidit respondre la piulada amb una petita correcció sobre la situació actual. «Un avió? Crec que estem en mode tortuga per ara...». Així, deixa dues coses clares: aquests mesos de confinament han servit de descans pel català i la seva condició física no és la millor que ha tingut. A més, sempre està disposat a contestar amb la seva particular ironia- encara que sigui per atacar-se a ell mateix.


Comentaris

envia el comentari