La confessió íntima de María Teresa Campos que ha agafat per sorpresa Terelu

La presentadora ha estat la invitada de la seva mare en el programa que té a YouTube

Imatge d'arxiu de Terelu Campos, filla de María Teresa Campos
Terelu Campos ha estat la convidada de la seva mare, María Teresa, en el seu programa de YouTube | Telecinco

Quan semblava que el seu destí era quedar-se fora de la televisió i del focus mediàtic per la seva retirada forçosa, María Terea Campos torna a ser notícia aquests dies. Recordem que fa dies va donar a conèixer el seu canal de YouTube, on acudeixen personatges d'allò més bojos, i la setmana passada es va presentar al plató de 'Sálvame', on va eclipsar tots els col·laboradors. Ara, però, la matriarca del clan Campos torna a ser notícia pel que ha dit sobre la seva filla, Terelu. 

Com cada dijous, la presentadora ha compartit un nou vídeo a internet del programa 'Enredados en la red', i aquest cop la invitada ha estat la mateixa Terelu Campos, com reclamaven molts usuaris. Les dues han aprofitat aquests moments de sinceritat per sincerar-se, i parlar amb tot detall de la relació íntima que mantenen. Tot això en el millor escenari possible, la preciosa casa familiar de Málaga. 

Les paraules de María Teresa Campos que han agafat per sorpresa Terelu

Des que va trencar amb Bigote Arrocet, María Teresa ha intentat mostrar de cara al públic una faceta més amable i còmica, que també ha deixat veure durant l'entrevista. Ara bé, no han faltat alguns instants de tensió, com quan li va preguntar a la seva filla si hi havia alguna cosa que mai li hauria dit i de la qual estigui penedint-se. «Crec que sempre ens diem les coses. No tinc la sensació d'haver-me guardat res», va assegurar, amb confiança, Terelu.

Després d'això, i sense que ningú ho esperés, María Teresa Campos va deixar anar una veritable bomba. «Perdona'm per ser la meva filla», li va dir a Terelu, per afegir després que, tot i ser conscient que va treballar «molt dur i molt bé» durant la seva trajectòria professional, té la sensació que hi ha coses que, si no fos la seva filla, «haurien passat altres coses». 

En definitiva, està clar que les dues presentadores han travessat moments molt durs al llarg de les seves vides, de vegades per coses de la feina, i d'altres per moments més personals, com el càncer de Terelu o l'ictus de María Teresa. Situacions que han aconseguit superar, en gran part, gràcies a la seva estreta relació, i al suport mutu que s'han demostrat. 


Comentaris

envia el comentari