Un imprevist complica la recuperació de Matamoros i obliga a traslladar-lo d'urgència

El seus companys de 'Sálvame' segueixen la seva evolució al minut

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López, sortint de l'hospital després de l'operació de vesícula de Kiko (29 juliol 2020)
Kiko Matamoros està acompanyat en tot moment de Marta, la seva parella | Catalunya Diari

Kiko Matamoros fa una setmana que està ingressat en la Clínica San José, situada al carrer Cartagena de Madrid. El col·laborador va ingressar per una complicació derivada de l'extracció de vesícula que li van realitzar la setmana passada. Segons sembla, la intervenció li va provocar una infecció molt molesta que va obligar l'equip mèdic a ingressar-lo per a sotmetre'l a un seguiment exhaustiu per a intentar solucionar aquest imprevist clínic.

Durant aquests dies, 'Sálvame' ha seguit molt de prop la recuperació del col·laborador. Unes informacions molt poc esperançadores, perquè el reporter desplaçat  a la porta de la clínica deia que l'evolució de Matamoros no estava sent l'esperada. Per aquest motiu avui l'equip mèdic ha hagut de prendre una dràstica decisió que ha obligat el tertulià a canviar de centre mèdic amb una certa urgència.

D'aquesta manera, el pacient ha estat traslladat fins a la clínica del mateix grup situada a Pozuelo de Alarcón.  Allà l'equip mèdic li ha realitzat una intervenció exhaustiva per a intentar frenar aquestes complicacions mèdiques i que estan impedint al col·laborador reincorporar-se al seu lloc de treball en televisió.

Matamoros torna a la seva clínica després de l'operació

Una vegada ho ha tractat l'equip mèdic de Pozuelo de Alarcón, una ambulància l'ha traslladat de nou a la clínica San José. Allà seguirà la seva recuperació acompanyat del seu equip mèdic habitual i també de la seva xicota, la model Marta López i que està actuant com a portaveu del col·laborador, informant el seu programa de l'evolució de Matamoros. Una absència que s'ha notat molt en 'Sálvame' i per això avui novament, els col·laboradors han desitjat al seu company una ràpida recuperació.

De moment, la relació de Matamoros amb la seva filla Ana Matamoros continua sent nul·la i estan distanciats, recordem per l'enemistat protagonitzada per la jove i la nova núvia del pare. Una relació que neix en les xarxes socials i que, segons sembla, haurien crispat de més la relació familiar.


Comentaris

envia el comentari