Fotomuntatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas

Les esperades paraules de Paloma Cuevas després de la cornada d'Enrique Ponce

Ha llançat un missatge en les seves xarxes socials

Paloma Cuevas i Enrique Ponce van posar fi al seu matrimoni després de 24 anys. I la situació que viuen en l'actualitat és realment diferent. Així, mentre que ell té nova parella, Ana Soria, ella s'ha aferrat a les seves filles i als seus pares per a superar el tràngol. I bona mostra d'això últim és que ella ha utilitzat  les xarxes socials per a parlar d'aquests després de tots els rumors que han anat sorgint.

En concret, ha optat per realitzar una publicació en el seu compte d'Instagram en la qual parla del gran home de la seva vida: el seu pare, Victoriano Valencia. I ho ha fet just el dia que el seu encara marit sofria la primera cornada de la temporada taurina a El Puerto de Santa María. Una publicació, per tant, que, de manera indirecta, deixa patent les prioritats que ara té. 

El rècord de Paloma d'una persona molt especial

Cuevas ha intentat mantenir-se al marge de totes les xafarderies sobre la seva ruptura i de la nova relació de Ponce. Ha preferit ser discreta com sempre i, tal com hem indicat, s'ha aferrat a la seva família. Per això, no ha dubtat aquests dies a fer publicacions en Instagram només relacionades amb aquesta. Fa uns dies va ser sobre les seves filles i ara sobre el seu pare.

En concret, ha compartit una fotografia del seu progenitor quan era torero. Amb aquesta ha volgut demostrar-li el seu afecte i el seu agraïment per tot el que està fent per ella. D'aquí ve que l'hagi acompanyat del següent missatge:

«Quan era una nena recordo que et veia tan gran... Ara que sóc adulta et veig immens: per l'amor que atresores, pel teu lliurament amb tots, per la teva generositat infinita, per tantes i tantes qualitats que sempre han estat guia en la meva vida!!! Gràcies, papà... per estar les nostres vides. Beneïdes per Déu en tenir-te».

Aquesta publicació ha aconseguit nombrosos 'm'agrada' així com una llarga llista de comentaris dels seus seguidors. Aquests no sols li reconeixen com de boniques  han estat les seves paraules sinó que també li donen l'enhorabona pel pare que té. I entre aquests fans es troben figures conegudes com la model Nieves Álvarez o la dissenyadora Juana Martín.

Per a Paloma Cuevas ara l'home de la seva vida és el seu progenitor. Temps enrere aquest sentiment era compartit cap a Enrique Ponce, però aquest ha deixat enrere el seu passat en comú. Ho ha fet per a afrontar una nova marxa al costat de la seva actual parella. Aquesta ocupa ara el lloc d'aquella en el cor del torero i també el que tenia en les places de toros.