Bertín Osborne emociona els seus seguidors amb l'última foto del seu fill Kike

La imatge ha emocionat als seguidors de la seva mare

Kike, el fill de Bertín Osborne i Fabiola
Kike, el fill de Bertín Osborne i Fabiola ja té 13 anys | Instagram

Bertín Osborne i Fabiola han tornat a emocionar als seus seguidors en Instagram amb la publicació d'una nova fotografia del seu fill Kike. 

El petit de tretze anys i els seus pares han servit d'inspiració per a milers de persones que han de conviure amb malalties dures i cròniques. 

El cantant i la seva dona han demostrat ser uns pares coratge. D'ençà que el petit va arribar al món de manera prematura i amb una greu lesió cerebral causada per una infecció de Listèria, la família lluita amb valentia per a enfrontar la malaltia.

La paràlisi cerebral que pateix Kike l'ha dut a passar nombroses vegades per quiròfan i passar llargues estades a l'hospital. Fins i tot el jove ha estat a la vora de la mort després de sofrir greus complicacions al llarg d'aquests tretze anys.

Missatges emotius a les xarxes 

Per aquest motiu, resulta molt emotiu veure al petit gaudir de les vacances en plena naturalesa. Fabiola ha pujat al seu compte d'Instagram una fotografia del seu fill abraçat a un cavall. Una preciosa i artística instantània que transmet una enorme pau.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Fabiola de Osborne (@fabiolaosborne_) on

Els comentaris en xarxes socials no s'han fet esperar. En menys de 24 hores, la publicació ja superava els 12.000 m'agrades.

Els seguidors de la dona de Bertín Osborne s'han bolcat amb missatges molt emotius que mostren el seu suport i afecte a la família. Alguns són: 

  • «Quina preciositat de foto em sembla impressionant. Aquesta foto diu moltes coses.» 
  • «El guapo que li murmurava als equins.» 
  • «Aquests éssers especials que són els Cavalls, capaços de veure el que nosaltres no veiem.» 
  • «Gran foto Fabiola!!! I model espectacular»
  • «Que amor transmeteu. Gràcies per la lliçó de vida que ens doneu.»

Comentaris

envia el comentari