Coto Matamoros revela la malaltia que pateix el seu germà Kiko

El tertulià li ha dedicat unes dures paraules al seu germà bessó

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros ha passat diverses vegades pel quiròfan   | Catalunya Diari

Kiko Matamoros segueix ingressat a l'hospital. Segons ha explicat ell mateix, s’està recuperant després d’una complicació l’operació de vesícula que li van realitzar fa uns dies, que li ha derivat en una pancreatitis i posteriors problemes en el fetge.

Mentre el col·laborador de ‘Sálvame’ encara es troba a l’hospital, el seu germà, Coto Matamoros, ha revelat la malaltia desconeguda de Kiko, la qual podria haver estat la culpable de l'agreujament de la seva salut.

La guerra entre Kiko i Coto continua

Malgrat el que es diu dels vincles tan forts que tenen els bessons, sembla que aquest no és el cas dels tertulians. Kiko i Coto fa diversos anys que no es parlen, i sembla que així continuarà sent.

«En el seu moment vaig anul·lar tots els sentiments que podia tenir cap a ell, per la qual cosa m'importa entre zero i res el que li succeeixi. Em sembla un espectacle menyspreable comercial amb la desgràcia i amb tota la seva vida. El meu concepte sobre ell no variarà per una malaltia”, va declarar el col·laborador de 'Crònicas Marcianas' després d'assabentar-se dels tumors del seu germà.

Kiko pateix  un trastorn que fa que les persones s'obsessionin amb un complex de l'aspecte de la seva aparença física, sigui real o no. «Té dismorfofòbia, d'aquí ve que tingui més de quaranta operacions, per la seva obsessió de tenir una imatge perfecta», va manifestar també el mateix dia.

Aquest pot arribar a derivar en depressió, ansietat, agorafòbia i fins i tot perjudicar molt greument l'activitat normal de les trobades socials i professionals. No obstant això, i malgrat les paraules de Coto, Kiko mai ha estat diagnosticat mèdicament sota aquest trastorn, encara que sembla bastant clar després de les seves constants operacions i tractaments estètics.

Sembla que el seu germà no és l'únic que ha pensat en això, i és que també han estat moltes les persones que han parlat sobre aquests retocs en el rostre del tertulià a les xarxes socials, comentant que podria arribar a sofrir aquest trastorn.

És més, en una de les emissions de 'Sábado Deluxe', molts seguidors es van adonar de la inflor que presentava la seva cara i van manifestar que era per culpa de les seves operacions estètiques. Per aquest motiu molts van arremetre contra Carla Barbier, la culpable del que molts consideren com les «destrosses» de la cara de Kiko.

No és la primera vegada que aquesta professional és posada en dubte. Sense anar més lluny, al juny, la Societat Espanyola de Medicina Estètica li va cridar l'atenció per sortejar un tractament amb àcid hialurònic, una pràctica que trenca amb el codi deontològic dels sanitaris.


Comentaris

envia el comentari