Gianmarco oblida a Adara amb una altra famosa de Telecinco

Sembla que l'exconcursant de 'GH VIP' ha tornat a obrir-se a l'amor

Gianmarco Onestini en una gala de 'GH VIP' el 28 de novembre de 2019
Gianmarco oblida a Adara amb una altra famosa de Telecinco | GTRES

Fa tan sols cinc mesos que Gianmarco i Adara, una de les parelles més estimades de 'GH VIP 7', van prendre la decisió de trencar la seva relació. Ara, tan Adara com l'italià estan gaudint d'uns dies de descans, tot i que cada un per la seva banda.

Ella ha estat passant uns dies al costat de la seva actual parella, Rodri, a Eivissa, mentre que ell es troba fent un 'tour' per Espanya amb els seus amics. En aquest sentit, uns dies enrere l'exconcursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' confessava en el seu canal de Mtmad que no estava il·lusionat amb ningú.

«Estic gaudint molt. Estic content. Estic tornant a estar bé de veritat, a viure d'il·lusions. No tinc cap nova il·lusió però estic obert a l'amor. Les coses sorgeixen, no tinc pressa. Trobaré a la persona i podrem gaudir junts d'aquestes coses tan boniques. Segueixo esperant i no passa res», declarava.

Nova parella a la vista?

No obstant això, sembla que l'amor ha tornat a trucar a la seva porta. I és que és innegable la química que hi ha entre Gianmarco i Jennifer Baldini. Els exconcursants de 'MYHYV' han penjat uns vídeos a les seves xarxes socials en què se'ls veu molt acaramel·lats.

La 'influencer' vestia una samarreta taronja amb la paraula 'Macaraná' escrita. L'italià, per la seva part, es mostrava molt feliç i somrient, i no dubtava a mostrar-se molt afectuós i abraçar a la seva companya.

Per si no n'hi hagués prou, la cançó escollida per al primer vídeo tampoc es queda enrere, i se'n sentirà a parlar molt. I és que han escollit una cançó molt romàntica, anomenada 'Amor de colegio' i que té frases com «digues-me què passaria si la lluna et baixés, si la meva màgia et regalaria, si en el col·legi jo et menjaria».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tik tok con gianmarco y jennifer @gianmarco.onestini #somosunacosasola #gianmarquistasiempre #maracaná

Una publicación compartida de Fanonestini.G (@fanonestini_g) el

Malgrat tot l'enrenou que han creat amb aquestes publicacions, cap dels dos ha volgut comentar res al respecte, i han volgut mantenir el que sigui que està succeint entre ells en privat. 


Comentaris

envia el comentari