Froilà de Marichalar en una corrida de toros

Froilà va a la seva: Ho dona tot de festa mentre el seu avi Joan Carles es fuga

Als seus 22 anys, el jove ha estat esquitxat per desenes de polèmiques

Froilà ha tornat a fer-la grossa en un moment especialment delicat per a la monarquia espanyola. En una setmana convulsa arran de la fugida sobtada del seu avi Joan Carles a l'estranger, el net més gran del rei emèrit ha gaudit de la nit malaguenya.

Certament, no pot sorprendre cap actuació del fill de la infanta Helena, acostumat a cridar l'atenció dels mitjans amb els seus comportaments fora de lloc i constants polèmiques. Baralles, esbroncades a la via pública, embolics de faldes... Als seus 22 anys, el jove ha fet parlar molt.

No obstant això, potser era d'esperar que tingués més delicadesa en una setmana en què la Corona està més qüestionada que mai.

Froilà, de festa a Marbella en plena crisi de la monarquia

El passat dimecres, 5 d'agost, el fill de Jaime de Marichalar i la infanta Helena va acudir al primer concert dels diversos que Juan Magán té programats al famós festival 'Starlite' de Marbella.

Segons revela la revista 'VanityFair', el jove va gaudir de la vetllada amb diversos amics, i va intentar passar desapercebut amb una gorra i la mascareta de seguretat. Entre els seus acompanyants, es va poder veure a un bon amic seu, Diego García, un jove que treballa com a analista de mercats i és un aficionat a exhibir els seus gustos pel luxe.

No obstant això, Froilà no és l'únic familiar del rei que es manté aliè a tota la polèmica del seu avi. La seva germana Victòria Frederica també es troba a Marbella gaudint de les vacances en companyia del seu xicot Jorge Bárcenas.

Amb tot, la neta preferida de Joan Carles sí que ha mostrat el seu suport públic al seu avi. Durant unes hores, la jove va canviar la seva foto de perfil a Instagram i la va substituir per una en què apareixia amb l'anterior monarca.