Primer pla de Manuel Cortés Bollo amb rostre decebut en la palapa de 'Supervivientes 2023' mirant a la càmera

La confessió de Manuel Cortés després de 'Supervivientes': et trencarà el cor

Manuel Cortés s'ha mostrat molt sincer sobre un assumpte espinós

Manuel Cortés va haver d'abandonar obligatòriament 'Supervivientes' per problemes de salut. Ara ja és a Espanya, ingressat i intentant recuperar-se, i ho està fent tenint la seva mare com a gran suport. Tanmateix, abans de marxar d'Hondures va fer una confessió absolutament inesperada.

Manuel, a més de demanar-li al programa que lliuri a la seva germana dos objectes seus, ha parlat d'un tema controvertit i molt personal. Així, ha 'tocat el cor' de molts espectadors. El jove ha aprofitat la popularitat que li ha donat 'Supervivientes' per confessar-se. Ha obert el seu cor com mai i el públic s'ha emocionat

Manuel Cortés emociona el públic amb la seva confessió

Manuel Cortés ha intentat mantenir la seva vida íntima allunyada de les càmeres durant el seu pas per 'Supervivientes'. Tot i això, hi va haver un dia en què, en plena conversa amb els seus companys, va parlar del seu pare, Chiquetete. D'aquest, que ja va morir, va afirmar que no s'havia comportat com calia i que «mai no vam arribar a entendre el perquè feia aquestes coses».

Manuel Cortés i Alma Bollo plorant a 'Supervivientes 2023' després de saber que ell ha d'abandonar el concurs per raons mèdiques
Manuel no va dubtar a parlar del seu pare, així com ho va fer la seva germana. | Mediaset

Alma va donar suport a les seves paraules, però va dir que no podia perdonar-lo, perquè no entenia la raó per la qual a ella sempre la va rebutjar. Fins i tot, va explicar experiències que havia viscut, com ara que l'artista es canviava de vorera si la trobava pel carrer. Això sí, Cortés tampoc va dubtar a parlar del seu progenitor com un gran artista, a qui va arribar a posar a l'altura de Julio Iglesias.

Manuel, ja a palapa, en ser preguntat sobre el tema, va parlar clar: «És un tema molt complicat per a mi, és molt personal i molt dur. M'ha estat acompanyant tota la vida. Ja estic curat, però la veritat és que no puc evitar emocionar-me».

Abans de tornar a Espanya, Cortés va reflexionar amb el reporter de 'Supervivientes' a l'illa sobre aquestes declaracions: «El tema del meu pare era un tema delicat per a mi. Va sortir parlant amb companys, entre el patiment i les condicions en què vivim. Bé, es va comentar llavors una miqueta i no vaig poder evitar emocionar-me».

Així mateix, ha deixat clar que allò viscut en relació amb el seu progenitor difereix molt entre ell i Alma: «Som dos germans amb sensacions i vivències diferents per l'edat i el temps, entre altres coses. Però jo crec que, al capdavall, això, explicar-ho, també és bonic, la gent empatitza amb tu. Tu expliques la teva història i la teva veritat. Això és el que realment és important».

Manuel Cortés Bollo hablando con el reportero de 'Supervivientes'
Manuel Cortés ha explicat ara per què va parlar de Chiquetete. | Mediaset

Manuel Cortés descobrirà que la seva confessió ha generat enrenou

Manuel Cortés, amb aquestes paraules, tant les que ha pronunciat a l'illa com fora del 'reality', haurà arribat al cor de moltes persones. Possiblement, hauran descobert el que ell ha patit per tot allò que han hagut de viure amb Chiquetete.

Tanmateix, si encara no ho ha fet, aviat descobrirà que la seva sinceritat sobre aquest aspecte personal ha deixat molta cua. Ha rebut crítiques i atacs d'alguns col·laboradors de televisió, com ara Kiko Hernández, que ha afirmat: «No entenc que parli d'un senyor que li va fer allò que li va fer a la seva mare. Un home que ha renegat del seu fill, que no li ha donat una educació, que no l'ha acompanyat l'hospital… Creus que es mereix aquest homenatge?».

Manuel Cortés Bollo plorant a 'Supervivientes'
Manuel Cortés descobrirà l'enrenou que han generat les seves declaracions. | Mediaset

Encara que potser el que més mal farà a Cortés són les declaracions de la seva germana gran, Rocío, atacant-lo a ell i a tota la seva família materna. Els ha acusat de ser uns interessats, d'haver fet molt de mal a Chiquetete i, fins i tot, ha qüestionat que Alma en sigui filla. Uns comentaris que han fet esclatar com mai a Raquel Bollo a Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!