El gran secret de 'La Isla', al descobert: revelen la infidelitat de qui menys t'esperes

Susana Molina va confessar haver estat infidel

Susana Molina al plató de 'MYHYV'
Susana s'ha convertit en influencer de Mediaset | Cuatro

Susana Molina, coneguda per haver concursat a 'Gran Hermano' i 'La isla de las tentaciones', ha explicat al seu canal de vídeos de Mediaset una dada que fins ara es desconeixia i que segur que no agradarà gens a Gonzalo Montoya, la sexa exparella.

Els dos van entrar a 'La isla de las tentaciones' per posar a prova el seu amor i veure si realment haurien de seguir junts un cop acabés el programa. Per la seva banda, Susana va mostrar una fidelitat extrema a Gonzalo, mentre que ell es va deixar estimar per una de les temptadores, tot i que això no va arribar a més. Amb tot, aquest distanciament entre tots dos va servir a Susana per adonar-se que no volia seguir estant amb Gonzalo, ja que els seus sentiments cap a ell ja estaven molt malmesos.

La jove responia a les preguntes dels seus fans en un vídeo i una d'aquestes preguntes i, sense saber-ho, causaria un gran enrenou. Un seguidor de Susana volia saber si mai havia estat infidel a una de les seves parelles, i la jove va respondre afirmativament i va afegir que es va penedir al moment. Aquest penediment s'explicaria pels remordiments que va patir Molina, un cop consumat l'acte.

La dubtosa fidelitat de Gonzalo amb Susana

Durant el programa, Susana va arribar a dir que en algunes ocasions havia dubtat de la fidelitat del seu la seva exparella Gonzalo, encara que ell va negar aquests fets i va afirmar que sempre havia estat molt fidel a la seva parella. Recordem que finalment aquests van trencar la seva relació i que ara gaudeixen d'una bona amistat, tot i que ja no són parella. A Susana Molina es la va relacionar fa poc amb el cantant Luis Cepeda, encara que després ells van explicar que només són amics.


Comentaris

envia el comentari