Tragèdia: Mor una princesa europea als 31 anys

Maria Galitzine, besneta de Carles I, últim emperador d'Àustria, ha mort a causa d'un aneurisma toràcic

Maria Galitzine i el seu marit durant el seu enllaç nupcial el 2017
La jove princesa Maria Galitzine ha mort a Houston als 31 anys | Facebook

La princesa Maria Galitzine va morir a Houston fa pocs dies, ciutat on residia des de fa uns anys. La raó de la seva mort gairebé instantània va ser un aneurisma toràcic, tal com han confirmat fonts pròximes a la família.

Aquesta tràgica mort deixa vidu a Rishi Roop Singh, amb qui Maria es casava el 2017 a Houston, i un nen orfe de poc més de dos anys, que naixia allà el febrer de 2018.

La tragèdia s'ha acarnissat especialment amb la família Borbó-Parma

Després les morts de Maria Teresa i Diana, la mort toca de nou a la família Borbó-Parma. Maria era besneta de Carles I, l'últim emperador d'Àustria, i Zita, tia al seu torn tant de Maria Teresa com de Diana de Borbó-Parma.

L'extensa descendència de l'emperador Carles I, de la famosa casa d'Habsburg-Lorena, fa que Maria estigués emparentada amb nombroses cases reials centre europees, com Bèlgica o Luxemburg, pel matrimoni dels seus diferents membres amb la família Habsburg-Lorena.

A més, Maria és neboda de Simeó d'Habsburg-Lorena, germà de la seva mare, Maria Anna. I Simeó està casat amb Maria Coloma de Borbó-Dues Sicílies, filla de l'infant Carlos i Ana d'Orleans.

Maria va conèixer als reis Joan Carles i Sofia en el seu casament el 1996

La parella es casava a la finca La Toledana l'any 1996, assistint a l'esmentat enllaç els reis Joan Carles i Sofia així com el llavors príncep Felip i la infanta Cristina. Maria era nena i formava part del seguici nupcial, motiu pel qual es va fotografiar en diverses ocasions amb la família reial.

La tragèdia també es va acarnissar amb una altra familiar de la princesa Maria. La seva àvia materna, la comtessa russa Xenia Chernysheva-Besobrasova, moria als 39 anys en un accident en què Rodolfo, el seu avi matern, va ser greument ferit. A més, hi va haver diversos assassinats, morts prematurs i suïcidis en la història dels Habsburg-Lorena i els Borbó-Parma.


Comentaris

envia el comentari