Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ares Teixidó habla sobre Bustamante

Ares Teixidó es confessa: «La bisexualitat està molt bé, s'ha de provar»

La presentadora catalana ha fet grans confessions íntimes

Ares Teixidó confessa que és bisexual | Telecinco

Des que es va decretar l'estat d'alarma, moltes han estat les celebritats que han estat entrevistades de manera telemàtica. Alguna d'elles com Ares Teixidó, han fet grans confessions.

Ares Teixidó ha tornat a la televisió amb un programa a la televisió catalana 'Teve.cat', motiu pel qual torna a ser tendència, tot i que no només per això, ja que la catalana ha sorprès tothom després de les seves últimes revelacions.

La presentadora ha mantingut una conversa amb la revista 'Diez Minutos' en què s'ha obert i ha confessat tots els seus secrets més íntims. Fa uns dies, Ares Teixidó es va tornar viral per un vídeo que va pujar a Tik Tok parlant de les necessitats sexuals durant la quarantena.

Precisament la catalana és la nova presentadora d'un programa sobre sexe en el nou canal català. 'Influmierders' és el nou programa d'Ares en què fa entrevistes, parla de sexe i amb el qual ha reconegut que està encantada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida d'Ares Teixidó (@aresteixido) el

La presentadora ha reconegut a 'Diez Minutos' que troba a faltar el sexe però que, ara mateix, no té ganes de tenir parella. Després de la seva última ruptura, la jove no ha tingut més parelles. De moment ha confirmat que està soltera però que està parlant amb un antic xicot  de la infància, quelcom que ha encès totes les alarmes.

«Sóc la més romàntica del món, m'entrego al màxim, sóc súper fidel però quan alguna cosa falla o no quadra, sóc d'empenta», ha reconegut a la revista. Cal recordar que Ares Teixidó va estar vinculada amb David Bustamante, fet que la va posar en el focus mediàtic de tots els mitjans. A la catalana no li va agradar gens ser el centre d'atenció.

La confessió més íntima d'Ares Teixidó

Teixidó ha confessat diverses coses, com que li dol molt deixar a algú, ja que se sent la dolenta, a més de reconèixer diversos aspectes que segur que sorprenen els seus seguidors. La presentadora ha confessat que «jo no tinc cap problema, tant me fa», quan li han preguntat sobre si té més admiradors o admiradores.

La presentadora catalana ha reconegut que s'enamora de les persones, afegint que «la bisexualitat està molt bé, i la gent és molt rància i cal provar-ho tot». Ares Teixidó ha volgut seguir parlant sobre la bisexualitat, reconeixent a 'Diez Minutos' que sí, que ha estat amb alguna dona.