Toñi Moreno aprofita el confinament per desfer-se d'un regal de la seva ex

Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno ha subhastat una guitarra firmada per Rosana, la seva exparella | CatalunyaDiari

La presentadora de televisió Toñi Moreno ha acudit a la crida de la seva ex Rosana, que va iniciar fa uns dies una subhasta solidària per lluitar contra el coronavirus anomenada 'Sense Por 24 hores amb Rosana', en suport 'Creu Roja Respon'.

Una guitarra molt especial

La comunicadora ha participat en aquesta campanya solidària subhastant una guitarra molt especial per a ella, que li va signar la mateixa cantant quan encara tot just es coneixien. Les dues mantenen una bona relació tot i haver trencat l'octubre de 2019. 

Toñi ha decidit subhastar aquest objecte tan preuat, però no sabem si ha estat una gran idea desfer-se d'aquesta guitarra que Rosana li va signar quan s'iniciava la seva relació i, per tant, guarda un gran valor sentimental.

«Ja podeu licitar per ella! Som-hi! », va escriure la catalana en el seu compte d'Instagram al costat d'una foto de l'instrument musical de la seva exparella. La cantant canària li va dedicar fa uns anys una signatura molt afectuosa: «Per Toñi: que la vida t'ompli de somnis i els somnis se t'omplin de vida».

Aquesta guitarra també compta amb la dedicatòria d'un altre dels seus artistes preferits, Raphael, que va signar així: «A Toñi, p'alante». Pocs dies abans que es tanqui la subhasta, la guitarra ja ha estat pujada per més de 400 euros.

Imatge de Toñi Moreno i Rosana
Rosana va regalar-li la guitarra a l'inici de la seva relació | Instagram

La presentadora va aprofitar el directe a Instagram, on Rosana va realitzar la captació d'objectes per a la subhasta, per ensenyar-li a preparar un guisat que la cantant va preparar amb molta dedicació des de Colòmbia, on es trobava treballant a 'Factor X' quan es va decretar l'Estat d'Alarma a Espanya.

A més, Toñi li va comentar que no sabia si sortejar el seu premi Iris de l'Acadèmia de la Televisió o l'especial guitarra, encara que finalment van ser els seguidors d'ambdues els que van decantar la balança per la segona opció, com així va fer finalment la comunicadora.


Comentaris

envia el comentari