El veritable motiu de la separació de Toñi Moreno i Rosana

La parella ja fa mes i mig que van trencar la relació

Imagen de Toñi Moreno y Rosana
Una de les últimes fotografies de Toñi Moreno i Rosana juntes   | Instagram

Ahir es va confirmar que la presentadora Toñi Moreno i la cantant Rosana havien decidit posar punt final a la seva relació després de dos anys juntes. La revista 'Lecturas' va ser l'encarregada de donar la notícia, en la qual deixava caure que possiblement la causa de la ruptura podria haver estat que l'artista no hagués donat suport a la gaditana durant el seu embaràs.

Toñi Moreno va llogar un àtic als afores de Madrid

Avui ha sortit a la llum l'autèntic motiu de la separació de la parella, que porta distanciada des de fa una mica més de mes i mig. Segons s'ha donat a conèixer des de 'Informalia', després del primer trimestre de la gestació, Toñi va optar per fer un pas important pensant en el futur de la seva filla. Va optar per mudar-se de l'habitatge que tenia llogat en el centre de Madrid per a fer-lo als afores de la capital, a una zona residencial. En concret, va llogar just l'àtic en el qual va estar residint David Bustamante després de la seva separació matrimonial.

Rosana no vol anar a viure amb Toñi Moreno

Precisament aquest pas, pensant en la seva pròpia tranquil·litat i en la del seu bebè, va portar també a la presentadora a plantejar-li a Rosana que avancessin en la seva relació. Així, li va proposar que s'anés a viure amb ella. I aquí va arribar el problema perquè, pel que sembla, la cantant es va negar, perquè encara continua compartint habitatge amb la seva exparella i no tenia intenció de deixar-la.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari