Risto Mejide mostra la part dura de la paternitat a les xarxes

Risto Mejide mostra la cara difícil de la paternitat

El publicista ha publicat una instantània que exemplifica el cansament que comença a acumular arran de convertir-se en pare per segona vegada

El darrer 2 d’octubre naixia Roma, la primera filla en comú de Risto Mejide i Laura Escanes, una nena molt desitjada i esperada pels seus pares, i que és el primer fill de Laura Escanes i el segon de Risto, que ja en té un altre de 9 anys amb la seva anterior parella.

Risto es mostrava pletòric amb la seva futura paternitat dies abans que naixés la seva filla, així que es va agafar amb uns dies d'antelació la baixa paternal per realitzar els preparatius amb temps i poder gaudir dels últims moments d'embaràs amb la seva parella. A més a més,  ara està tan centrat en la seva filla, que ha decidit abandonar la seva candidatura a les pròximes eleccions generals. 

 

El cansament, la part negativa de la paternitat

Ara bé, tot i l’alegria del naixement d’un fill, el publicista no pot ocultar les primeres dificultats que acompanyen el seu nou rol de pare, i les ha volgut mostrar amb una instantània a les xarxes, que exemplifica a la perfecció  el cansament que comporta tenir cura d’un nadó.

La falta de son és una de les conseqüències més immediates que suposa tenir un fill. El fet d’alimentar-lo cada 3 hores com a mínim i que no tingui els horaris de son encara marcats, fa que dormir es converteixi en tot un luxe, i a Risto comença a acumular-se-li aquest cansament, provocant que s'adormi en qualsevol cantonada. Així ho mostra la fotografia que li ha fet Laura Escanes en què Risto apareix adormit en una butaca amb la seva filla sobre el pit, i en què se’l veu esgotat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pues la verdad es que no estamos nada cansazzzZzzZzzZzzz #bienvenidaRoma

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

Els seus seguidors han volgut mostrar tot el seu suport al reconvertit de nou en pare, i animar-lo, tot i que alguns missatges li anunciaven que tot just acabava de començar l'aventura, com el de la presentadora Adriana Benia, que els ha deixat aquest comentari: «Doncs espereu-vos!! Us hauria d’haver deixat la Luna uns mesos abans perquè practiquéssiu».

També et pot interessar...