Mònica López al plató de 'La hora de la 1'

Confirmat el fitxatge més polèmic de la tele: «la depressió la provoques tu»

Rafael Santandreu és el fitxatge estrella de TVE

Rafael Santandreu s'ha convertit en un dels psicòlegs més mediàtics dels últims temps des que Paz Padilla va començar a treballar amb ell. La humorista li ha fet publicitat i molts espectadors volen saber qui s'amaga darrere de la seva faceta professional.

El psicòleg ha generat diversos escàndols amb algunes de les seves declaracions, ja que té un plantejament de la vida bastant revolucionari. En una ocasió va assegurar que les malalties mentals les crea un mateix, comentari que ha hagut de pagar car.

Ara ha rebut una oferta de TVE per a treballar a 'La hora de la 1', programa que no s'ha emès durant dues setmanes pels Jocs Olímpics. Aquest espai pretén tornar amb magnificència i per això ha contractat l'amic de Paz Padilla.

Santandreu ha confirmat que col·laborarà amb aquest programa i cada vegada es coneixen més detalls del contingut que oferirà als espectadors. «Estic content perquè des de dilluns seré a Madrid, a TVE, fent una secció de psicologia», escriu al seu perfil de Facebook.

Rafael s'ha posicionat com la cara més polèmica de la petita pantalla i totes les productores estarien encantades de treballar amb ell. No obstant això, ha escollit la cadena pública perquè la funció que exercirà l'omple d'orgull.

«Parlarem de molts temes relacionats amb el creixement personal», comenta al respecte. Els seguidors de 'La hora de la 1estan molt contents amb el fitxatge, tot i que hi ha molta gent que ha començat a recordar tots els seus escàndols.

Rafael Santandreu va protagonitzar una polèmica molt perillosa

Santandreu és expert en psicologia positiva, una ciència que estudia l'ésser humà des de les fortaleses i debilitats. En algunes ocasions ha estat entrevistat a la televisió i els seus comentaris han generat grans escàndols.

«La depressió la provoques tu. Només aconseguiràs deprimir-te si t'hi esforces molt», va dir en una de les seves intervencions. Segons ell, l'ansietat i l'estrès són «fum» que desapareix si fas servir les eines adequades.

Rafael ha escrit molts llibres sobre aquest tema i s'ha convertit en una icona per a molta gent. «Deprimir-se o estressar-se és molt difícil. Quan aprens a canviar-ho, simplement desapareix i tornes a estar de meravella», va afirmar.

TVE l'ha contractat per parlar dels assumptes que l'han convertit en una estrella, tot i que haurà de tenir cura de no ofendre el públic. Les xarxes socials no han trigat a fer-se ressò de la seva presència i alguns espectadors estan desitjant escoltar-lo.

Santandreu: «Hem d'enviar amor a Hitler»

L'expert fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i ha sigut notícia en una infinitat d'ocasions. El problema és que no sempre que els mitjans s'han fet ressò de les seves paraules ha sigut per coses positives.

«Hitler era una persona a qui hem d'acceptar incondicionalment i enviar-li amor. És veritat que estava boig, però tenia un potencial meravellós, així que no li hem de guardar rancor, l'hem de perdonar», ha declarat a TVE.

Paz Padilla ha intentat que ningú recordi els enrenous que ha provocat el seu amic, però els espectadors tenen molta memòria.'La hora de la 1comptarà amb ell com a col·laborador, però no se sap quant de temps durarà aquest fitxatge.

La humorista sempre ha donat la cara per ell perquè sense la seva ajuda no hauria pogut superar la mort del seu marit. Gràcies als seus consells va entendre que els comiats són una cosa natural i que no els havia de tenir por.

«Tenia dues opcions d'entendre-ho: com una cosa fosca o com un viatge a una altra vida. Ara jo em quedo, però aviat ens tornarem a unir, per això no tinc por a la mort», va confessar la presentadora.