David Flores ha patit un gran canvi físic amb una inserció de cabell

Confirmen on viu ara David Flores Carrasco després de separar-se del seu pare

Rocío Flores ha aclarit algunes qüestions en el seu darrer retorn a Telecinco

Després de confirmar-se la separació entre Antonio David Flores i Olga Moreno, són molts els dubtes que han sorgit al voltant de la parella i la seva actual vida en família.

Signaran el divorci? Seguiran vivint a la mateixa casa? Hi ha la possibilitat d'una reconciliació? Alguns d'aquests dubtes han estat resolts per la mateixa Rocío Flores durant la seva última aparició a 'El programa de Ana Rosa'.

De nou, la germana de David Flores ha tornat a asseure's a la seva cadira de col·laboradora molt més alleujada i tranquil·la que divendres passat, quan no va saber esquivar l'intens interrogatori de Joaquín Prat.

Muntatge amb les cares de Rocío Flores i Joaquín Prat
Rocío Flores s'ha tornat a asseure davant de Joaquín Prat | Catalunya Diari

Aleshores, els rumors de ruptura sonaven amb força i la revista 'Lecturas' assegurava que el matrimoni entre Olga Moreno i Antonio David estava completament trencat.

Però no va ser fins aquell mateix dia, minuts més tard de l'aparició de Rocío Flores a Telecinco, quan l'excol·laborador de 'Sálvame' va sortir a confirmar la notícia. Unes declaracions gratuïtes que molts van entendre com una manera de protegir la seva filla d'una pressió mediàtica més gran.

«Quan vas dir que entenies que ho havia fet per protegir-me t'he de donar tota la raó. Estic més tranquil·la i alleujada. La meva família és l'únic que m'importa a la vida i continuarem sent una família», confessava la jove aquest dimecres a 'El programa d'Ana Rosa'.

Rocío Flores torna a Telecinco i valora la ruptura del seu pare amb Olga Moreno

Lluny de responsabilitzar-se de les seves accions i les seves suposades infidelitats, l'exguardia civil va culpar als mitjans de comunicació de la separació.

«S'ha fet tant de mal a tantes persones que m'envolten que aquesta situació és insostenible. Si tot això ha estat fet amb l'objectiu destruir un matrimoni, vull dir que ho han aconseguit, però no destruiran una família», confirmava davant els micròfons d''Europa Press'.

Antonio David Flores en connexió en directe amb 'El programa d'Ana Rosa'
Antonio David va confirmar la ruptura amb Olga Moreno divendres passat | GTRES

Davant d'aquestes paraules, Rocío Flores va escudar-se per evitar aprofundir en els motius de la ruptura del seu pare amb Olga Moreno. I és que va deixar molt clar que està més tranquil·la després que el seu pare confirmés la notícia i es mostra convençuda que tots estaran bé.

«Ells 'estan'. No et puc dir gaire perquè necessitava desconnectar mentalment, però 'estan' i tot necessita el seu temps. Jo intentaré portar-ho de la millor manera possible i ells, estic segura que també», deia molt més relaxada i contenta que la darrera vegada.

Muntatge amb els tres personatges
Rocío Flores assegura que la seva relació amb Olga Moreno seguirà intacta | Catalunya Diari

A més a més, la germana de David Flores va posar èmfasi que no prendrà partit en la ruptura i tots continuaran sent una família unida. «Olga és la meva família i ho continuarà sent fins al dia que em mori. Dono suport a tots dos i a tota la meva família, de manera incondicional», assegurava rotundament.

Rocío confirma que tots segueixen vivint a la mateixa casa: David Flores també

En aquesta ocasió, Joaquín Prat ha tornat a insistir sobre una pregunta que ja va fer-li a la seva anterior entrevista a Rocío Flores. El periodista va voler saber si l'exguàrdia civil continuava vivint al domicili familiar que comparteix amb Olga, David Flores i la petita Lola a Màlaga. Una resposta que la noia va tornar a contestar amb contundència.

«Continuen vivint junts, està tot igual que fa una setmana. Jo crec que el millor serà continuar mantenint la família i al final portar-ho amb el més normal possible. Estic convençuda que ho faran i no tinc cap dubte», insistia Rocío.

Rocío i David Flore abraçats
Rocío Flores ha confirmat que el seu germà segueix vivint al domicili familiar amb Olga Moreno, Antonio David i Lola | Catalunya Diari

Així mateix, la noia no va voler tancar la porta a una possible reconciliació entre tots dos. I és que assegura que l'afecte segueix present, que no hi ha mala relació entre ells i deixa entreveure que, potser, puguin resoldre les diferències.

«La meva opinió personal, per la part que em toca continuaré lluitant i apostant per això, per la reconciliació. Ells s'estimen i se segueixen estimant, no hi haurà conflictes als mitjans», tancava Rocío Flores.