Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

Confirmen una nova concursant de 'Supervivientes 2021' i a Cantora no donen crèdit

A Isabel Pantoja no li agradarà gens aquesta participant

El compte enrere per al començament de 'Supervivientes 2021' ha arrencat. Així, Telecinco ha començat a emetre l'habitual promoció del reality i també està donant a conèixer els noms dels concursants. Sí, dels famosos que han decidit convertir-se en veritables nàufrags a Hondures. Com és habitual, la cadena utilitza els seus diferents programes per anar desvelant les identitats dels supervivents.

I això ha portat al fet que sigui a 'Sábado Deluxe' on s'ha descobert a la tercera concursant oficial, després de revelar la participació d'Antonio Canales i Alexia Rivas. De qui es tracta? Ni més ni menys que de Sylvia Pantoja, la cosina d'Isabel Pantoja.

Sylvia Pantoja se'n va a Hondures

Encara que diferents mitjans han anat filtrant en les últimes setmanes la llista de concursants, la veritat és que en cap de les 'travesses' apareixia el nom de Sylvia. D'aquí que s'especuli que ha pogut ser un fitxatge d'última hora. I és que d'unes setmanes ençà ella ha aconseguit un gran protagonisme. En concret, després de portar anys vivint a Mèxic, allunyada de la premsa espanyola, ha tornat a l'actualitat al nostre país. Ho ha fet en el moment que va decidir participar en una de les entregues de l'especial 'Cantora, l'herència enverinada'. Especial que va abordar el conflicte entre Kiko Rivera i la seva mare, Isabel Pantoja.

En la seva participació, Sylvia, que també és cantant, va explicar la seva experiència amb la seva cosina, amb la qual no té relació des de fa temps. I no la va deixar en bon lloc precisament: va carregar contra ella per la seva gelosia i fins i tot per haver pogut moure els fils per frenar la seva carrera: «Ha fet coses sota mà que han perjudicat i molt». Precisament per tot el que va explicar, s'entén perfectament que a Cantora no agradés gaire el seu fitxatge per a 'Supervivientes'. Potser temen que l'artista pugui seguir explicant coses de la seva família a la televisió.

L'anunci de la participació de Sylvia Pantoja

Com hem dit, ahir al vespre al 'Deluxe' va ser quan es va anunciar que la cosina d'Isabel Pantoja es convertia en la tercera concursant oficial del reality. En concret, va ser el presentador (Jorge Javier Vázquez) qui es va encarregar de donar-ho a conèixer. I ho va fer d'aquesta manera: «Ha arribat el moment temut per Isabel Pantoja i que farà tremolar els fonaments de Cantora. Atenció perquè la segona concursant de 'Supervivientes' és Sylvia Pantoja».

Davant de la notícia, els espectadors de el programa no van poder evitar comentar el fitxatge. I ho van fer a les xarxes amb missatges de tot tipus. Uns li donen suport i altres no, perquè creuen que aprofitarà per carregar contra la seva cosina. Nou contratemps, doncs, a Cantora.