ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Confirmen en directe la ruptura d'una famosa col·laboradora de televisió

La néta de Maria Teresa Campos ha protagonitzat una escandalosa discussió amb el seu xicot a l'aeroport d'Eivissa

Alejandra Rubio acompanyada de Tassio de la Vega
Alejandra Rubio i Tassio de la Vega s'han distanciat | Catalunya Diari

  

Alejandra RubioTassio de la VegaViva la vida Terelu Campos

Davant la mirada atònita d'Alejandra Rubio, l'exsupervivent va confirmar aquesta informació. El col·laborador va donar tot luxe de detalls sobre la suposada ruptura. El motiu que hi hauria distanciat a aquesta jove parella seria una suposada discussió que haurien protagonitzat a l'aeroport eivissenc per culpa de la gelosia. Segons sembla, aquesta situació hauria estat el desencadenant de la ruptura entre Tassio de la Vega i Alejandra Rubio que fa uns dies es menjaven a petons.

Les primeres paraules després de la ruptura

A la neboda de Carmen Borrego la notícia va agafar per sorpresa i no va tenir més remei que contestar José Antonio Avilés en ple directe. Tot i que la filla de Terelu Campos no volia donar massa detalls al respecte, l'expressió de la seva cara ho deia tot. La néta de María Teresa Campos es va mostrar molt contundent amb les seves paraules. «No he de trencar amb ningú perquè no tenia cap relació amb ningú», va sentenciar la jove davant la sorpresa de tot el plató de 'Viva la vida'.

Alejandra va tractar de restar importància al que ha passat. I és que la seva mare s'estava assabentant just en aquell moment de la notícia. «Jo ja no ploro per res. Estic fenomenal. Sóc molt feliç, aquestes coses passen i ja està», sentenciava confirmant a la seva manera el distanciament. Fa uns dies tot apuntava que la filla de Terelu Campos tornaria a l'illa per passar uns dies més al costat del seu nuvi. Ara les coses han canviat. I és que la jove no ha tornat a Eivissa tal com estava previst.

  

  


Comentaris

envia el comentari