Nou cop per Rocío Carrasco: mor algú molt estimat per la seva família

Mor el conegut 'dissenyador de les artistes'

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco, destrossada després de la mort d'Antonio Ardon | El Español

Rocío Jurado, a la que molts encara es refereixen com «la más grande», es va convertir en una llegenda per la seva espectacular veu i la seva potent presència damunt dels escenaris. A més a més, si hi havia una cosa que també destacava en les seves aparicions, eren els increïbles vestits que lluïa l'artista. 

L'encarregat de plasmar en la indumentària tot allò que era i representava Rocío Jurado era el dissenyador Antonio Ardón. Antonio era un gran amic de la cantant i de la seva família, i fins i tot després de la mort de l'artista va seguir al seu costat donant-los suport en els seus pitjors moments. Lamentablement, el dissenyador va morir ahir als 71 anys a Cadis a causa d'una dura i llarga malaltia

'El dissenyador de les artistes'

Antonio Ardon era conegut també com 'El dissenyador de les artistes', ja que va treballar amb nombroses persones del món de l'espectacle com Carmen Sevilla, María Jiménez, Rocío Durcal o Sara Montiel. La seva característica forma de vestir a les artistes el va convertir en un dels grans noms de la moda i dels millors en l'ofici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esta es una de las primeras reproducciones "en miniatura " de trajes que le hice a Rocio

Una publicación compartida de Antonio Ardon (@ardon_antonio_) el

Tant és així que l'any 2009 va guanyar l'Agulla d'Or per la seva magnífica trajectòria en el món del disseny. El 1999 va ser premiat amb la medalla del Trimilenario, i aquest mateix 2020 va rebre el guardó a 'Gaditano' de l'any. Com ell mateix assegurava, el seu amor per Cadis no tenia límits. És per aquest motiu que avui s'ha decretat un dia de dol en el seu honor a la ciutat. 

Sens dubte, el món de la moda plora avui la mort d'un dels més grans en el sector, que va bolcar la seva vida als seus dissenys i que transmetia professionalitat i elegància a l'hora de confeccionar-los, convertint-los d'aquesta manera en pures obres d'art


Comentaris

envia el comentari