Rafa Mora i Macarena donen la notícia de les seves vides en directe

La concursant ho va explicar durant la final de 'La casa fuerte'

Rafa Mora i la seva nòvia, Macarena Millán, posant junts en una foto publicada a Instagram. 18 agost 2019
Rafa Mora i la seva nòvia Macarena Millán es casaran el 2021, tal com va confirmar la jove a 'La casa fuerte' | Instagram

La final de 'La casa fuerte' va deixar moltes sorpreses entre elles la gran notícia que Macarena Millán va desvelar sobre el seu futur amb la seva parella, RafaMora. Durant la gala, la jove no va tenir cap problema a respondre totes les preguntes que el presentador, Jorge Javier Vázquez, li va fer sobre els plans immediats que tenien tots dos.

La que fins ahir ha estat concursant de 'La casa fuerte' ha confessat emocionada que l'any que ve tenen previst casar-se. Tot i la magnitud de la notícia, el que ha deixat a tothom sense paraules ha estat quan ha dit el nombre de fills que vol tenir amb el col·laborador de 'Sálvame'.

«Ens volem casar l'any que ve», ha revelat Macarena i quan Jorge Javier li ha preguntat per la boda no ha dubtat en explicar que ja fa cinc anys que estan junts, pel que veuen ideal que arribi el casament.

«Vull tenir quatre fills», va confessar Macarena a 'La casa fuerte'

Davant d'aquesta 'bomba', el presentador va voler saber-ne més i li va fer noves preguntes sobre el seu futur: «Vols ser mare?». Macarena va respondre sense cap mena de dubte i demostrant que té les coses molt clares: «Sí, en dos anyets. Vull tenir quatre fills». Una xifra que sorprenia a tothom però Macarena assegurava que Rafa ja coneixia les seves intencions.

La concursant de 'La casa fuerte' explicava ahir que encara és aviat per saber amb seguretat quin nom posarà als seus quatre fills però afirma que si té una nena, es dirà Lucía, com la seva àvia. En cas que fos nen, es diria Rafa.

La parella està més feliç que mai i ho demostren a través de les xarxes socials on sempre se'ls veu molt units. Tots dos no deixen escapar l'oportunitat de compartir imatges tot demostrant que mantenen la gran afinitat que van sentir quan es van conèixer el 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El teu somriure em resulta addictiva. #smile @macarenams

Una publicació compartida de ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ RΔҒΔ MORΔ (@rafamoratete) el


Comentaris

envia el comentari