Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco

Greus acusacions de maltractaments a 'La Casa Fuerte': el que les càmeres no mostren

Surt a la llum el mal comportament d'alguns concursants del reality darrere de les càmeres

Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco
Surt a la llum el tracte que va rebre una concursant de 'La casa fuerte' per part d'una companya | Telecinco

'La casa fuerte' ha permès entreveure a l'audiència el comportament i el caràcter real d'alguns dels concursants que han participat en el reality. Macarena, la parella de Rafa Mora, va entrar a la casa sense tenir cap experiència en el món de la televisió, i la seva innocència ha estat el seu punt feble enfront d'altres concursants. Especialment ha estat Oriana Marzoli qui ha carregat constantment contra la núvia del col·laborador de 'Sálvame'. 

«Ho he passat fatal»

Després de la sortida de Macarena de la casa, Rafa Mora  no va dubtar a fer públic el que aquesta li havia explicat sobre el tracte que va rebre per part d'Oriana. Un simple gest com seure a les cames d'Iván va provocar  l'ira de l'ex tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', que des de llavors la va prendre amb Macarena. Molts dels seus enfrontaments han estat captats per les càmeres, però n'hi ha d'altres que no s'han vist i que poden deixar en molt mal lloc a Oriana. 

«Ho he passat fatal», explicava Macarena un cop va sortir del reality. Rafa Mora manifestava també a 'Sálvame' que «hi ha coses que m'han dolgut molt, i algunes que no es poden ni explicar». «Si hagués estat un 24 hores, hi hauria gent que no estaria aquí. Ningú ha de tenir aquest comportament amb ningú, no és fàcil lluitar amb gent com aquesta», advertia el col·laborador. 

Després d'insistir, finalment va explicar alguns d'aquests comportaments tan polèmics per part d'Oriana a Macarena: «Oriana donava cops de peu al matalàs de Macarena, mentre Macarena estava a sobre d'aquest intentant dormir». A més a més, també ha afegit que molts dels seus objectes personals van acabar a la teulada de la casa. 

Rafa Mora està molt decebut amb el seu amic Iván

Rafa Mora ha manifestat en més d'una ocasió que considerava a Iván un molt bon amic. Ara, se sent molt decebut perquè aquest no ha aturat el mal tracte que rebia Macarena per part d'Oriana. Fins i tot ha participat en alguna de les jugades que ha fet la veneçolana: «Van buidar un refresc de cola sobre la seva maleta i les seves planxes de cabell, que ja no funcionen».

El relat de Rafa Mora va ser confirmat per la presentadora Núria Marín, que va explicar que «el programa ja va anunciar, a través de Jorge Javier, que s'havien pres  algunes mesures pel comportament d'alguns concursants». 

Segons el col·laborador de 'Sálvame', Iván podria haver actuat així perquè estaria «enxampat» per Oriana fins a tal punt que no veu més enllà d'ella. La segona opció que planteja Rafa Mora és que tingui «por» a Oriana per si, quan deixin la seva relació, va als programes de Telecinco a parlar d'ell.