Jorge Javier Vázquez parlant

Confirmen els rumors sobre Jorge Javier Vázquez: ja no és un secret a veus

Jorge Javier Vázquez està passant un moment realment complicat

 Jorge Javier Vázquez, presentador de Telecinco, sap que és una de les grans estrelles de la cadena i vol continuar avançant. Des de fa un temps, fa obres de teatre, i la veritat és que també té bastant d'èxit com a actor. El problema és que l'última funció que ha fet, segons les dades de venda, ha sigut un fracàs absolut.

 

El badaloní presumeix de ser un artista compromès amb el públic, però ha cancel·lat diverses funcions a l'últim moment. Recentment, va al·legar que no es trobava bé per pujar a l'escenari del teatre Reina Victoria de Madrid. Els seus fans confien que diu la veritat, però hi ha molta gent que dubta d'aquestes paraules i ha començat a investigar.

 

El presentador català, Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez està actuant al teatre Reina Victoria de Madrid | GTRES

Jorge Javier està en boca de tothom, i un dels seus grans enemics ha aprofitat l'ocasió per a treure a la llum el seu secret més fosc. Parlem d'Antonio David Flores, que fa uns mesos va ser exiliat de la petita pantalla i ara té un compte a YouTube. L'exmarit de Rocío Carrasco acusa el presentador de Telecinco de ser un desconsiderat i un irresponsable.

 

Antonio David es va comprometre amb els seus seguidors, que es fan anomenar 'marea blava', a fer un vídeo en directe. Volia respondre a totes les preguntes que li fessin, però, arribat el moment, es va adonar que no estava preparat. Tot i això, com ja havia concertat una cita amb els seus fans, es va veure obligat a complir la promesa que els havia fet.

 

L'antic col·laborador de Telecinco ha subratllat que la seva actitud és molt més responsable que la de Jorge Javier Vázquez, que cancel·la els seus compromisos sense cap mena de pudor. Segons el malagueny, el presentador no ha actuat a l'última funció de 'Desmontando a Séneca' perquè no ha venut prou entrades. Suposadament va treure el cap des de darrere de la cortina de l'escenari i es va adonar que hi havia poca gent a les butaques, motiu pel qual es va negar a sortir al·legant que estava «indisposat».

 

Jorge Javier Vázquez, mut: «No ha venut prou entrades»

Jorge Javier té molt de poder a Telecinco, així que mai s'hauria imaginat que el seu imperi televisiu fos tan fràgil. I és que, després de les acusacions d'Antonio David, tothom parlant d'ell. Molta gent es creuen el que ha dit el malagueny i exigeixen explicacions. El comunicador no s'ha pronunciat al respecte, tot i que no seria estrany que ho fes.

 

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Jorge Javier Vázquez
Antonio David Flores ha destapat Jorge Javier Vázquez | Catalunya Diari

Antonio David Flores assegura que el seu gran enemic «no ha venut prou entrades» i que està intentant amagar el fracàs. «És per aquest motiu que ha cancel·lat la funció, Això de la indisposició és una excusa», explica l'exguàrdia civil a YouTube. La famosa 'marea blava' ha aconseguit que aquestes declaracions siguin el més comentat de la xarxa social esmentada.

 

El presentador de Telecinco està cansat de defensar-se sempre dels mateixos atacs, raó per la qual és possible que guardi silenci. Ja ha actuat en diverses obres i totes han estat un èxit, pretext que serveix per a justificar el fracàs de l'última funció. Hi ha qui diu que tot es deu a com s'ha comportat últimament, sobretot quan parla del drama de Rocío Carrasco.

Jorge Javier podria veure frustrat el seu gran somni

El català té un repte molt complicat: ha de demostrar que està a l'altura i que continua sent un triomfador.

 

Si 'Desmontando a Sçéneca', la seva última obra de teatre, no resulta un producte rendible, és possible que cap productor torni a confiar en ell. 

 

Antonio David ha confirmat el que era un secret de domini públic: el presentador de 'Sálvame' no brilla fora de Telecinco. No obstant això, Jorge Javier sempre ha tingut un gran esperit de superació i és possible que superi aquest sotrac. En cas contrari, estaríem davant d'un dels fracassos més durs de la seva trajectòria professional.