Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb un primer pla d'Antonio David Flores somrient, Rocío Carrasco plorant i un mall d'un jutge

Confirmen la sorprenent decisió del jutge amb Antonio David Flores i Rocío Carrasco

Tal com ha transcendit, Antonio David Flores torna a vèncer la seva exdona, Rocío Carrasco, en seu judicial

Després d'anys d'espera, finalment el Tribunal Suprem ha dictat sentència en relació amb una de les querelles més sonades que Rocío Carrasco ha interposat contra Antonio David Flores. Tot i això, la decisió del magistrat no ha estat la que molts esperaven.

El 2017, l'hereva universal de 'la més gran' va decidir prendre mesures legals contra el seu exmarit per un presumpte delicte de maltractament psicològic continuat. En un primer moment, aquesta demanda va ser desestimada de manera provisional.

Dues persones posant per a la càmera, Antonio David Flores amb camisa estampada i Rocío Carrasco amb un vestit blanc d'una sola espatlla.
S'arxiva la querella per maltractament que Rocío va interposar contra el seu exmarit | Europa Press, GTRES, catalunyadiari.com

No obstant això, un any després, una jutgessa va ordenar reobrir el procés en considerar que hi havia indicis que donaven la raó a Rocío Carrasco. Però posteriorment la Justícia va acceptar el recurs que va presentar Antonio David Flores.

Ara, i davant de l'absència de noves proves i testimonis que donen suport a la versió de l'empresària, el jutge del Tribunal Suprem ha decidit tancar definitivament el cas.

D'aquesta manera, i al contrari del que molts defensors del testimoni de Rocío Carrasco esperaven, la justícia ha tornat a donar la raó al seu exmarit, Antonio David Flores.

Antonio David Flores guanya l'última batalla a Rocío Carrasco: el jutge arxiva la seva querella per maltractament

Tal com ha transcendit els últims dies, el jutge del Tribunal Suprem ha decidit finalment arxivar la demanda que va interposar Rocío Carrasco contra el seu exmarit l'any 2017. Querella en què s'acusava Antonio David Flores d'haver comès un suposat delicte de maltractament psicològic continuat.

Tot i això, ara el jutge d'aquest organisme considera que no s'han aportat noves proves i testimonis que donen suport a aquesta acusació. Motiu pel qual ha decidit arxivar definitivament el cas.

Primer pla de Rocío Carrasco amb diversos productes de cosmètica de fons
A Rocío Carrasco encara li queda un as a la màniga | GTRES, nadianb

Tot i això, i malgrat aquesta victòria, Antonio David Flores encara podria entrar a la presó a conseqüència d'un altre dels enfrontaments legals que té pendents contra Rocío Carrasco.

També el 2017, l'hereva universal de 'la més gran' no va dubtar a l'hora d'interposar una querella contra el seu exmarit per un suposat aixecament de béns. Un delicte que, segons considera la defensa de l'empresària, va cometre el youtuber des del 2011 fins al mateix any.

Tal com al·lega l'acusació, Antonio David Flores hauria estat rebent certs cobraments per les seves portades a les revistes “a nom de terceres persones”. I tot amb l'únic objectiu d'ocultar el seu patrimoni econòmic, posant-ho a nom de “persones d'extrema confiança”, com la seva aleshores dona, Olga Moreno, o el seu representant.

Primer plano de Antonio David Flores con rostro triste en el plató de ‘Sálvame’
Antonio David podria entrar a la presó per un suposat delicte d'alçament de béns | Mediaset

Segons la defensa de Rocío Carrasco, gràcies a aquest moviment, el youtuber ha evitat pagar-li durant aquest temps a la seva exdona els 60.000 euros d'una sentència anterior. En la qual es va establir que havia d'abonar aquesta quantitat a l'empresària per l'impagament de la pensió del seu fill David.

Finalment, i si la justícia considera que Antonio David Flores és culpable del delicte, podria enfrontar-se a una condemna de quatre anys de presó. A més, els advocats de la dona de Fidel Albiac han sol·licitat una multa de 15 euros diaris durant 20 mesos. O cosa que és el mateix, una indemnització de 80.000 euros.