El consell de Carlota Corredera a Raquel, la germana d'Olga Moreno

La gallega no s'acovardeix davant les amenaces i les crítiques

Carlota Corredera segueix plantant cara als negacionistes del testimoni de Rocío Carrasco. La presentadora gallega s'ha convertit en la màxima defensora de la protagonista del documental que ella mateixa condueix i deixa molt clar que no pensa trepitjar el fre. «En aquest programa apel·lem al sentit comú i contribuïm a que el debat social, polític i judicial sobre el maltractament s'enriqueixi amb el testimoni de la Rocío. Mai donarem veu als negacionistes de la Rocío ni de la violència de gènere, perquè la terra és rodona i Rocío és una víctima», deia a l'inici d'una intervenció a Telecinco.

La presentadora de 'Sálvame' creu fermament en el relat de la filla de Rocío Jurado i considera que no hi pot haver debat al respecte, tot i els intents de molta gent per a desacreditar el testimoni i les proves documentals que ofereix. Per aquesta raó, no ha dubtat a abalançar-se contra tothom que posi en dubte els episodis de violència que narra Rociíto i a defensar-se dels detractors que l'ataquen per la seva postura, entre els quals trobem la germana d'Olga Moreno, Raquel, que ha convertit la gallega en el blanc dels seus atacs.

Carlota Corredera, al punt de mira de Raquel, la germana d'Olga Moreno

Fa uns dies, a través de les seves xarxes socials, la cunyada d'Antonio David enviava un missatge rotund i directe a Carlota Corredera que gairebé podríem considerar una amenaça, encara que segons l'autora més aviat es tracta d'una advertència. «Aquesta senyora només té fixació cap a la meva germana i la nostra família. Carlota, vaig a per tu també!!! És vergonyós que davant de milions de persones diguis tantes barbaritats», escrivia Raquel a Twitter i a Instagram.

A més, la germana d'Olga Moreno aprofitava el missatge per advertir-la que deixés de parlar de la seva neboda Lola i que qüestionés el suposat feminisme de l'estrella de Telecinco, que s'ha mostrat molt dura amb Rocío Flores per l'agressió que li va cometre. «Diu que és feminista? De què? Si no para de ficar-se amb la meva germana i amb la Rory (referint-se a Rocío Flores). Això és una advertència. No parlis de la meva neboda Lola, que té 8 anys, i ja li heu fet prou mal. Per què no parles de la teva filla? Per què no parles del càmera del teu marit?», afegia Raquel.

El consell de Carlota Corredera a la cunyada d'Antonio David Flores

Després de l'atac que ha rebut per part de la germana d'Olga Moreno, Carlota Corredera no li ha volgut respondre de manera directa, precisament perquè no vol donar veu als que neguen el relat de Rocío Carrasco. No obstant això, la presentadora sí que ha llançat algunes indirectes que semblen anar dirigides a tots aquells detractors que li desitgen el mal per donar suport a la filla de Rocío Jurado, entre les quals s'inclou la cunyada d'Antonio David.

I és que defensar la protagonista del documental està completament perseguit per molts usuaris de les xarxes socials, que no dubten a insultar i amenaçar els que es posicionen en contra dels Flores. «Als que us preocupa tant el meu karma, us dono un consell: tingueu més cura del vostre», escrivia la gallega en una story que ha publicat a Instagram. Un missatge que es pot interpretar que va dirigit a la germana d'Olga Moreno pel fet que aquesta va amenaçar la periodista.

A més, fa uns dies Carlota Corredera va publicar a les xarxes socials un missatge molt contundent cap als seus detractors. «Quan mires de cara al patriarcat», afegia en una publicació que va acompanyar amb una fotografia seva amb mirada desafiant que deixa molt clar que les crítiques i les amenaces no la intimiden.


Comentaris

envia el comentari